Δελτίο Τύπου : Ο δήμαρχος Ιεράπετρας στην Περιφερειακή Ενότητα Λασιθίου

Στις τελευταίες μέρες σε φορείς του Δημοσίου, και στον Δήμο Ιεράπετρας, έχουν παρατηρηθεί επιθέσεις ηλεκτρονικού ψαρέματος (Phising Attacks).
Ο Δήμος Ιεράπετρας ενημερώνει ότι κατά τις ημέρες του  καύσωνα και για την προστασία των αστέγων
Από τη Δ/νση Κοινωνικής Πολιτικής, Δημόσιας Υγείας, παιδείας και Αθλητισμού του Δήμου Ιεράπετρας ανακοινώνετα

ΚΥΡΒΕΙΑ 2024 – ΠΕΜΠΤΗ 18 ΙΟΥΛΙΟΥ 1.ΜΥΡΤΟΣ Αυλή Ιερού Ναού Αγίου Αντωνίου Ρεσιτάλ κιθάρας  με  τον διαπρεπή κιθαρίστα  ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΟΤΡΩΝΑΚΗ Έναρξη: 9:30 μ.μ Είσοδος: Ελεύθερη Οργάνωση : Πολιτιστική Επιτροπή Μύρτου 2.ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΕΡΩΤΟΚΡΙΤΟΣ (ΕΠΙΣΥΝΑΨΗ ΑΡΧΕΙΩΝ) ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΣΚΗΝΗ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΕΩΣ 142 ΤΗΛ. 2813 013 218 – 6932 858624 Facebook – ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΣΚΗΝΗ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ www.theatrikiskini.gr Email: […]

Με εξαιρετική επιτυχία και με την παρουσία πλήθος κόσμου πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση  «Πόντος – Κρήτη,
Με την προϊσταμένη της Εφορείας Αρχαιοτήτων  Νομού Λασιθίου Χρύσα Σοφιανού,  είχε συνάντηση ο Δήμαρχος Ιεράπετρας

Δελτίο Τύπου : Ο δήμαρχος Ιεράπετρας στην Περιφερειακή Ενότητα Λασιθίου


dimos-photomark-only-logo
ΔΗΜΟΣ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
Ταχ.Δ/νση : Πλ.Κανουπάκη
Ταχ.κώδικας: 72200 Ιεράπετρα
Tηλέφωνο: 28423-40300
FAX: 28420-23999
e-mail: press@ierapetra.gov.gr

[separator top=”10″ style=”dotted”]

Ιεράπετρα 24.09.2014

Δελτίο Τύπου

Ο δήμαρχος Ιεράπετρας στην Περιφερειακή Ενότητα Λασιθίου 

[dropcap]T[/dropcap]ην Περιφερειακή Ενότητα Λασιθίου και την  Αντιπεριφερειάρχη, κ. Πελίνα Πετράκη επισκέφτηκε την Τρίτη 23 Σεπτεμβρίου ο δήμαρχος Ιεράπετρας, κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης.  Στόχος της συνάντησης ήταν η ενημέρωση και η συζήτηση για την πορεία σημαντικών αναπτυξιακών  έργων που αφορούν το δήμο Ιεράπετρας.

Αναλυτικότερα, έγινε συζήτηση για διάφορα σημαντικά έργα, όπως τον οδικό άξονα Ιεράπετρα – Φέρμα, ένα έργο που πρέπει να ενταχθεί και να χρηματοδοτηθεί  κατά τη νέα προγραμματική περίοδο, το οδικό δίκτυο Παχειά Άμμος – Ιεράπετρα, τον περιφερειακό Γρα Λυγιάς, το τμήμα Μύρτος – Βιάννος,  τη διαδημοτική σύνδεση Οροπεδίου Λασιθίου – Αγίου Νικολάου – Ιεράπετρας μέσω της Δίκτης και τέλος την πορεία του ΒΟΑΚ.

Παράλληλα, συζητήθηκε η πορεία αρδευτικών έργων, όπως το φράγμα Λιθινών, ένα σημαντικό έργο που θα λύσει πολλά προβλήματα άρδευσης στη περιοχή του πρώην δήμου Μακρύ Γιαλού και το οποίο πρέπει να προχωρήσει, όπως τόνισε ο δήμαρχος, αφού διαθέτει ώριμη μελέτη.

Όπως δήλωσε ο κ. Καλαντζάκης μέσα από μια γόνιμη και εποικοδομητική συνεργασία  των δήμων και της περιφέρειας μπορούν να προχωρήσουν σημαντικά αναπτυξιακά  έργα στο νομό Λασιθίου. Όσον αφορά την Ιεράπετρα  η συνεργασία του δήμου με την περιφέρεια θεωρείται δεδομένη, για την επίτευξη του κοινού στόχου που είναι η ανάπτυξη και η πρόοδος του νομού Λασιθίου  και των πόλεών του.

Γραφείο Τύπου

 [separator top=”20″ style=”shadow”]

Παράρτημα πληροφοριών και υπερσυνδέσεων

[checklist icon=”arrow” iconcolor=”” circle=”yes”]

[/checklist]

[separator top=”30″ style=”shadow”]

Πληροφορίες σύνταξης – ανάρτησης

[xyz-ihs snippet=”Adminsignature”]