Τροποποίηση του προγράμματος αποκομιδής απορριμμάτων εν όψει των Χριστουγέννων

Στις τελευταίες μέρες σε φορείς του Δημοσίου, και στον Δήμο Ιεράπετρας, έχουν παρατηρηθεί επιθέσεις ηλεκτρονικού ψαρέματος (Phising Attacks).
Ο Δήμος Ιεράπετρας ενημερώνει ότι από την Περιφερειακή Ενότητα Λασιθίου  πραγματοποιούνται εργασίες καθαρισμού
Καλοκαιρινές δράσεις  παραγωγικής  ενασχόλησης και πολιτιστικής δημιουργίας για  παιδιά  από  5-12  ετών από το  Δήμο Ιεράπετρας
Σας προσκαλούμε, σε  τακτική συνεδρίαση, την 17η  Ιουνίου 2024
Χημικές Αναλύσεις Νερού Ύδρευσης

Τροποποίηση του προγράμματος αποκομιδής απορριμμάτων εν όψει των Χριστουγέννων

Ιεράπετρα 23.12.2016

Ανακοίνωση

Τροποποίηση του προγράμματος αποκομιδής απορριμμάτων εν όψει των Χριστουγέννων

[dropcap]Α[/dropcap]πό την Υπηρεσία Καθαριότητας & Ανακύκλωσης του Δήμου Ιεράπετρας ανακοινώνεται ότι εν όψει των εορτών των Χριστουγέννων θα υπάρξουν τροποποιήσεις στο πρόγραμμα αποκομιδής απορριμμάτων.

Συγκεκριμένα ανήμερα των Χριστουγέννων δεν θα πραγματοποιηθεί αποκομιδή απορριμμάτων στην πόλη της Ιεράπετρας αλλά και στις Τοπικές Κοινότητες, ενώ τη Δευτέρα 26 Δεκεμβρίου θα πραγματοποιηθεί αποκομιδή μόνο στο αστικό κέντρο της Ιεράπετρας.

Προκειμένου να μη δημιουργηθούν προβλήματα και να διατηρηθεί το κέντρο και οι συνοικίες της πόλης καθαρές, παρακαλούνται οι πολίτες να επιδείξουν αυξημένη υπευθυνότητα, απορρίπτοντας στους κάδους μόνο αντικείμενα που δεν μπορούν να αποθηκεύσουν προσωρινά στις οικίες τους.

Η Υπηρεσία Καθαριότητας & Ανακύκλωσης του Δήμου Ιεράπετρας ευχαριστεί εκ των προτέρων τους δημότες για την κατανόηση και τη βοήθειά τους για τη διατήρηση της πόλης μας καθαρής και εύχεται σε όλους Καλές Γιορτές και Χρόνια Πολλά.

Γραφείο Τύπου

Δήμου Ιεράπετρας