Η ανάπτυξη και η πρόοδος της πόλης στόχος της Δημοτικής Κοινότητας Ιεράπετρας

Στις τελευταίες μέρες σε φορείς του Δημοσίου, και στον Δήμο Ιεράπετρας, έχουν παρατηρηθεί επιθέσεις ηλεκτρονικού ψαρέματος (Phising Attacks).
Σας προσκαλούμε σε συνεδρίαση, την 24η Απριλίου 2024 ημέρα Τετάρτη και ώρα 12.00
Η Ολυμπιακή Φλόγα ξεκίνησε το ταξίδι της από την Αρχαία Ολυμπία με
Από το Δήμο Ιεράπετρας ανακοινώνεται ότι για τη διευκόλυνση των υποψηφίων ευρωβουλευτών
Η Ολυμπιακή Φλόγα ξεκίνησε το ταξίδι της από την Αρχαία Ολυμπία σηματοδοτώντας την αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων 2024
Η Επιτροπή Διοργάνωσης Πολιτιστικών Εκδηλώσεων του Δήμου Ιεράπετρας πραγματοποίησε την

Η ανάπτυξη και η πρόοδος της πόλης στόχος της Δημοτικής Κοινότητας Ιεράπετρας


dimos-photomark-only-logo
ΔΗΜΟΣ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
Ταχ.Δ/νση : Πλ.Κανουπάκη
Ταχ.κώδικας: 72200 Ιεράπετρα
Tηλέφωνο: 28423-40300
FAX: 28420-23999
e-mail: press@ierapetra.gov.gr

[separator top=”10″ style=”dotted”]

Ιεράπετρα 06.11.2014

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 Η ανάπτυξη και η πρόοδος της πόλης στόχος της Δημοτικής Κοινότητας  Ιεράπετρας     

[dropcap]Μ[/dropcap]ε απώτερο στόχο την ανάπτυξη και την πρόοδο της Ιεράπετρας η Δημοτική Κοινότητα καλείται να επιτελέσει καθημερινά  ένα σημαντικότατο έργο. Υποστηρίζοντας τις ανάγκες της καθημερινότητας τόσο της πόλης όσο και των γύρω οικισμών σε συνεργασία με τους αρμόδιους αντιδημάρχους, μεριμνά τόσο για συντηρήσεις στην οδοποιία, στην άρδευση και την αποχέτευσης όσο και για την εικόνα των κοινοχρήστων χώρων, το δημοτικό φωτισμό, τις παιδικές χαρές και τα κοιμητήρια.

Στην πρόσφατη συνεδρίασή της  μάλιστα η Δημοτική Κοινότητα Ιεράπετρας, εκτός των άλλων, προέβη στην γνωμοδότηση για το θέμα παραχώρησης δύο οικοπέδων ιδιοκτησίας του δήμου στην Πυροσβεστική Υπηρεσία  και στο ΚΤΕΛ. Αναλυτικότερα, μετά την ανάγκη μεταστέγασης της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ιεράπετρας και μετά από αίτηση της διοίκηση του ΚΤΕΛ για μεταστέγασή του με σκοπό την ανέγερση ενός σύγχρονου σταθμού, το διοικητικό συμβούλιο στη συνεδρίαση της Δευτέρας 3 Νοεμβρίου γνωμοδότησε θετικά στα εν λόγω θέματα. Όσον αφορά την περίπτωση της Πυροσβεστικής η γνωμοδότηση αφορά στην παραχώρηση έκτασης 5 στρεμμάτων στο χώρο των παλαιών σφαγείων, ενώ όσον αφορά την περίπτωση του ΚΤΕΛ η γνωμοδότηση αφορά για το οικόπεδο στη οδό Μάνου Κατράκη – Ο.Τ.Γ 166.

Όπως δήλωσε η Πρόεδρος, κα. Έφη Περακάκη – Κοκολάκη «στόχος μας είναι να συμβάλουμε και εμείς στην πολυπόθητη πρόοδο και ανάπτυξη της πόλης μας.  Τόσο η Πυροσβεστική Υπηρεσία όσο και το ΚΤΕΛ υποστηρίζουν καθημερινά την ευρύτερη περιοχή της Ιεράπετρας, επομένως οφείλουμε να τη στηρίξουμε με όποιο τρόπο μπορούμε. Η γνωμοδότηση στην οποία το συμβούλιο μας προχώρησε ομόφωνα αφορά το θέμα παραχώρησης μέρους του οικοπέδου των παλαιών σφαγείων, ενώ όσον  αφορά την περίπτωση του ΚΤΕΛ η γνωμοδότηση έγινε κατά πλειοψηφία και αφορά  το θέμα της παραχώρησης του οικοπέδου επί της οδού  Μάνου Κατράκη. »

Γραφείο Τύπου

 [separator top=”20″ style=”shadow”]

Παράρτημα πληροφοριών και υπερσυνδέσεων

[checklist icon=”arrow” iconcolor=”” circle=”yes”]

[/checklist]

[separator top=”30″ style=”shadow”]

Πληροφορίες σύνταξης – ανάρτησης

[xyz-ihs snippet=”Adminsignature”]