Α.μεΑ. Ιεράπετρας: Πρόγραμμα «Πρακτικές συμβουλές υγιεινής διατροφής»

Στις τελευταίες μέρες σε φορείς του Δημοσίου, και στον Δήμο Ιεράπετρας, έχουν παρατηρηθεί επιθέσεις ηλεκτρονικού ψαρέματος (Phising Attacks).
Ο Δήμαρχος Ιεράπετρας κ. Εμμανουήλ Φραγκούλης σας προσκαλεί
Ο Δήμος Ιεράπετρας ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου,  δέκα τεσσάρων (14) ατόμων,

ΘΕΜΑ:  «Πρόσκληση σε Δ.Σ.» Σας προσκαλούμε, σε  τακτική συνεδρίαση, την 25η  Ιουλίου 2024,  ημέρα Πέμπτη και ώρα 12:30 στη μικρή αίθουσα Μελίνα Μερκούρη, 1Ος όροφος, επί της οδού Δημοκρατίας 31  με θέματα:                                                 

ΘΕΜΑ: Πρόσκληση σε τακτική συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής. Σας προσκαλούμε στις 23/07/2024, ημέρα Τρίτη και ώρα 13:00 σε τακτική συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής Δήμου Ιεράπετραςπου θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Κατάστημα Δημοκρατίας 31 (Γραφείου Δημάρχου) στον 3ο όροφο για τη συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα: 1 Διαγραφή τελών άρδευσης, λόγω λανθασμένων χρεώσεων της υπηρεσίας.(Εισηγητής: […]

Α.μεΑ. Ιεράπετρας: Πρόγραμμα «Πρακτικές συμβουλές υγιεινής διατροφής»

amea-ierapetras

[separator top=”30″ style=”dotted”]
Ιεράπετρα 12.11.2014[xyz-ihs snippet=”divclearboth”]

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ο Σύλλογος Ατόμων με Αναπηρίες, Γονέων & Φίλων Ιεράπετρας ενημερώνει τα Μέλη του ότι ο Δήμος Ιεράπετρας και το Υπουργείο Παιδείας & Θρησκευμάτων, Πολιτισμού & Αθλητισμού έχουν θέσει σε λειτουργία το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης του Δήμου Ιεράπετρας. Το εν λόγω έργο συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο (Ε.Κ.Τ.) και το Ελληνικό Δημόσιο.

Στο πλαίσιο λειτουργίας του Κ.Δ.Β.Μ. προσφέρονται Προγράμματα γενικής εκπαίδευσης ενηλίκων.

Τα Μέλη του Συλλόγου Α.μεΑ. Ιεράπετρας (άνω των 18 ετών) που ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν το Πρόγραμμα “Πρακτικές συμβουλές υγιεινής διατροφής” διάρκειας 25 ωρών της Θεματικής Ενότητας “Ποιότητα ζωής – Περιβαλλον” του Κ.Δ.Β.Μ., παρακαλούνται να επικοινωνήσουν με το γραφείο του Συλλόγου για να δηλώσουν συμμετοχή, στο τηλ. 28420 80139, κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες 9.00 – 13.00, έως την Παρασκευή 21 Νοεμβρίου 2014.

Το συγκεκριμένο Πρόγραμμα και θα υλοποιηθεί τους μήνες Νοέμβριο & Δεκέμβριο 2014. Η συμμετοχή των ενδιαφερομένων είναι δωρεάν και η παρακολούθησή του είναι 3 ημέρες την εβδομάδα από 2 ώρες/ημέρα.

Από το Διοικητικό Συμβούλιο

[separator top=”20″ style=”shadow”]

Παράρτημα πληροφοριών & υπερσυνδέσεων

[checklist icon=”arrow” iconcolor=”” circle=”yes”]

[/checklist]

[separator top=”20″ style=”shadow”]

Πληροφορίες ανάρτησης

[xyz-ihs snippet=”Adminsignature”]