Έκτακτη συνάντηση του Δημάρχου με Πυροσβεστική και Αστυνομία λόγω των θυελλωδών ανέμων

Στις τελευταίες μέρες σε φορείς του Δημοσίου, και στον Δήμο Ιεράπετρας, έχουν παρατηρηθεί επιθέσεις ηλεκτρονικού ψαρέματος (Phising Attacks).
Ο Δήμος Ιεράπετρας με χαρά σας ενημερώνει ότι οι ηλεκτρονικές αιτήσεις για εγγραφές και οι επανεγγραφές στους Παιδικούς και Βρεφονηπιακούς Σταθμούς
Από το Γραφείο  Προαγωγής της Δημόσιας Υγείας, Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης,
Το τουρνουά 3x3 Βasketball «Cretan Series» by choco BIG, ανοίγει αυλαία στην Ιεράπετρα με γκεστ σταρ τον Σοφοκλή Σχορτσανίτη
Για παιδιά ηλικίας 5-12 στο χώρο της βιβλιοθήκης ''ΜΑΡΙΑ ΛΙΟΥΔΑΚΗ''.
Ο Δήμος Ιεράπετρας ενημερώνει ότι από την Περιφερειακή Ενότητα Λασιθίου  πραγματοποιούνται εργασίες καθαρισμού

Έκτακτη συνάντηση του Δημάρχου με Πυροσβεστική και Αστυνομία λόγω των θυελλωδών ανέμων

Δελτίο Τύπου

ΕΚΤΑΚΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΜΕ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΘΥΕΛΛΩΔΩΝ ΑΝΕΜΩΝ

[dropcap]Ε[/dropcap]κτακτη συνάντηση πραγματοποίησε σήμερα το πρωί στο γραφείο του ο Δήμαρχος Ιεράπετρας κ.Θεοδόσιος Καλαντζάκης με τον Διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ιεράπετρας κ. Παναγιώτη Καράμπελα, τον Διοικητή του τμήματος Ασφάλειας Ιεράπετρας κ. Νεκτάριο Φρονιμάκη και το Διευθυντή Περιβάλλοντος, Καθαριότητας και Πολιτικής Προστασίας του Δήμου κ. Μιχάλη Προϊστάκη λόγω των σφοδρών θυελλωδών ανέμων που πνέουν στην ευρύτερη περιοχή.

Κατά τη συνάντηση προσδιορίστηκε το είδος και η έκταση των καταστροφών που έχουν προκληθεί και περιλαμβάνουν ζημιές σε αγροτικές καλλιέργειες και θερμοκήπια, πτώση δένδρων και βράχων, προβλήματα στον ηλεκτροφωτισμό και την ηλεκτροδότηση και πολλά άλλα.

synanthh gia anemous

 Όπως τόνισε ο Δήμαρχος:

«Θα διατηρήσουμε την άψογη συνεργασία και το συντονισμό μεταξύ του Δήμου, της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και της Αστυνομίας που ήδη υφίσταται από την πρώτη κιόλας στιγμή της έξαρσης του φαινομένου.

Ζητάμε από τους δημότες μας να είναι δίπλα μας στην συνεχή προσπάθεια που καταβάλουμε για τον εντοπισμό και την αποκατάσταση των ζημιών, ώστε να επιτύχουμε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα στο συντομότερο δυνατό χρονικό διάστημα.»

Γραφείο Τύπου

Δήμου Ιεράπετρας