Συνάντηση για τα θέματα της Ιεράπετρας την Τετάρτη στα γραφεία της Περιφερειακής Ενότητας

Στις τελευταίες μέρες σε φορείς του Δημοσίου, και στον Δήμο Ιεράπετρας, έχουν παρατηρηθεί επιθέσεις ηλεκτρονικού ψαρέματος (Phising Attacks).
Σας προσκαλούμε σε συνεδρίαση, την 24η Απριλίου 2024 ημέρα Τετάρτη και ώρα 12.00
Η Ολυμπιακή Φλόγα ξεκίνησε το ταξίδι της από την Αρχαία Ολυμπία με
Από το Δήμο Ιεράπετρας ανακοινώνεται ότι για τη διευκόλυνση των υποψηφίων ευρωβουλευτών
Η Ολυμπιακή Φλόγα ξεκίνησε το ταξίδι της από την Αρχαία Ολυμπία σηματοδοτώντας την αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων 2024
Η Επιτροπή Διοργάνωσης Πολιτιστικών Εκδηλώσεων του Δήμου Ιεράπετρας πραγματοποίησε την

Συνάντηση για τα θέματα της Ιεράπετρας την Τετάρτη στα γραφεία της Περιφερειακής Ενότητας

[tagline_box backgroundcolor=”” shadow=”yes” border=”1px” bordercolor=”” highlightposition=”left” description=”Η συνάντηση έγινε την Τετάρτη στα γραφεία της Περιφερειακής Ενότητας στον Άγιο Νικόλαο.”][/tagline_box]

dimos-photomark-only-logoΔΗΜΟΣ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
Ιεράπετρα 19/09/2013

 

[separator top=”20″ style=”dotted”]

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Συνάντηση για τα θέματα της Ιεράπετρας

[dropcap]Τ[/dropcap]ις δράσεις και τα έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη και αφορούν την Ιεράπετρα αλλά και τις προτεραιότητες που υπάρχουν ενόψει της νέας προγραμματικής περιόδου, συζήτησε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας κ. Σήφης Αναστασάκης με τον Περιφερειάρχη Κρήτης κ. Σταύρο Αρναουτάκη, τη νέα Αντιπεριφερειάρχη Λασιθίου κα Πελαγία Πετράκη και τον απελθόντα Αντιπεριφερειάρχη κ. Νίκο Καστρινάκη, κατά τη διάρκεια της συνάντησης που είχαν την Τετάρτη στα γραφεία της Περιφερειακής Ενότητας στον Άγιο Νικόλαο.

«Είχαμε μια γόνιμη συνάντηση κατά την οποία συζητήσαμε την πορεία των έργων τόσο για το ΠΕΠ όσο και για τα άλλα προγράμματα που αφορούν την Ιεράπετρα. Θέλαμε να υπάρχει μια ολοκληρωμένη ενημέρωση με όλους τους εμπλεκόμενους πολιτικούς παράγοντες της Περιφέρειας και βέβαια βασικός στόχος ήταν να έχει μια πρώτη ολοκληρωμένη εικόνα η νέα Αντιπεριφερειάρχης για τις προτεραιότητες της Ιεράπετρας και τις θέσεις μας», τόνισε ο κ. Αναστασάκης.

Ο Δήμαρχος, ευχαρίστησε τον απελθόντα Αντιπεριφερειάρχη για τη συνεργασία, ευχήθηκε στην κα Πετράκη δημιουργική πορεία και επιτυχίες στο έργο που ανέλαβε και σημείωσε πως ο Δήμος Ιεράπετρας επιδιώκει και πιστεύει πως θα υπάρχει μια καλή συνεργασία που θα βοηθήσει την περιοχή και θα λειτουργήσει υπέρ της ισόρροπης ανάπτυξης του νομού.

Γραφείο Τύπου
Δήμου Ιεράπετρας

 

[separator top=”30″ style=”shadow”]

Παράρτημα πληροφοριών και υπερσυνδέσεων

[checklist icon=”arrow” iconcolor=”” circle=”yes”]

[/checklist]

[separator top=”40″ style=”shadow”]

Πληροφορίες σύνταξης – ανάρτησης

[xyz-ihs snippet=”GrafeioTypou”]

[xyz-ihs snippet=”Adminsignature”]