Συνάντηση του Δημάρχου Ιεράπετρας με τον γενικό γραμματέα του «HYDROGEN EUROPE»

Στις τελευταίες μέρες σε φορείς του Δημοσίου, και στον Δήμο Ιεράπετρας, έχουν παρατηρηθεί επιθέσεις ηλεκτρονικού ψαρέματος (Phising Attacks).
Χημικές Αναλύσεις Νερού Ύδρευσης
Πρόσκληση για τη Συνεδρίαση του ΔΣ τη Δευτέρα 17/06/2024
Aνακοίνωση για την πρόσληψη προσωπικού με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου
Τον πρόεδρο και μέλη του Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου Ιεράπετρας δέχθηκε στο γραφείο του ο Δήμαρχος Εμμανουήλ Φραγκούλης.
Συνάντηση με τον πρόεδρο και μέλη του Δ.Σ. του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος  Τμήμα Ανατολικής Κρήτης

Συνάντηση του Δημάρχου Ιεράπετρας με τον γενικό γραμματέα του «HYDROGEN EUROPE»

Ιεράπετρα 16.08.2018

Δελτίο Τύπου

Συνάντηση του Δημάρχου Ιεράπετρας με τον γενικό γραμματέα του «HYDROGEN EUROPE»

[dropcap]Σ[/dropcap]υνάντηση πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 14.08.2018 μεταξύ του Δημάρχου Ιεράπετρας κ. Θεοδοσίου Καλαντζάκη και του γενικού γραμματέα του ευρωπαϊκού ομίλου «Hydrogen Europe» και πρώην ευρωβουλευτή της Γερμανίας με καταγωγή από την Ιεράπετρα κ. Γεωργίου Χατζημαρκάκη.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης ο Δήμαρχος ενημέρωσε τον κ. Χατζημαρκάκη για την επιταχυνόμενη αναπτυξιακή πορεία του Δήμου Ιεράπετρας παρά τη γενικότερη δυσχερή κατάσταση στην τοπική αυτοδιοίκηση.

Επιπλέον συζητήθηκαν όλες οι ενέργειες που έχουν γίνει από τον Δήμο Ιεράπετρας και από τον ίδιο τον κ. Καλαντζάκη για την υιοθέτηση μιας ενεργειακής πολιτικής που επικεντρώνεται στις χαμηλότερες εκπομπές ρύπων και στη μεγαλύτερη διείσδυση των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας έπειτα και από τη συμμετοχή του Δήμου Ιεράπετρας στην Ευρωπαϊκή Πρωτοβουλία Πόλεων Υδρογόνου.

kalantzakis-xatzhmarkakis

Όπως συγκεκριμένα ο Δήμαρχος Ιεράπετρας δήλωσε:

«Παλεύουμε συνεχώς για την επίλυση προβλημάτων καθημερινότητας του Δήμου μας αλλά δεν θα στρέψουμε ποτέ την πλάτη μας σε ευκαιρίες αειφορίας του Δήμου και μόνιμης αναβάθμισης της ποιότητας ζωής των δημοτών μας.

Ευχαριστώ τον κ. Χαρτζημαρκάκη που μας ενημέρωσε για τις τεχνολογικές εξελίξεις, άκουσε το σχεδιασμό μας και εμφανίστηκε υποστηρικτικός στις επιδιώξεις μας για τη δημιουργία σταθμού υδρογόνου στο δήμο Ιεράπετρας.

Ελπίζουμε σε συνεργασία για την αμεσότερη υλοποίηση των πλάνων μας και τον ευχαριστούμε για την πρόθεση συμμετοχής του στην επερχόμενη ημερίδα που θα υλοποιηθεί στην πόλη μας για το Υδρογόνο.

Προωθούμε πρωτοποριακές προτάσεις για την ενεργειακή αναβάθμιση του Δήμου μας επιδιώκοντας την υιοθέτηση καλών πρακτικών τελευταίας τεχνολογίας από επιτυχημένα ευρωπαϊκά πρότυπα

Γραφείο Τύπου
Δήμου Ιεράπετρας