«Να προετοιμαστεί εγκαίρως η λειτουργία του νέου τμήματος ΤΕΙ στην Ιεράπετρα»

Στις τελευταίες μέρες σε φορείς του Δημοσίου, και στον Δήμο Ιεράπετρας, έχουν παρατηρηθεί επιθέσεις ηλεκτρονικού ψαρέματος (Phising Attacks).
Σας προσκαλούμε στις 15/04/2024, ημέρα Δευτέρα και ώρα 13:00 σε τακτική συνεδρίαση της
Το ΚΑΠΗ Δήμου Ιεράπετρας διοργανώνει διήμερη εκδρομή στην περιοχή του Ρεθύμνου στις 21-4-2024.

ΘΕΜΑ: Πρόσκληση σε  συνεδρίαση  Σας προσκαλούμε στις 15/04/2024, ημέρα Δευτέρακαι ώρα 14:00 σε τακτική συνεδρίαση της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης  Δήμου Ιεράπετρας που θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Κατάστημα Δημοκρατίας 31 στην  αίθουσα συνεδριάσεων στον 1ο όροφο για τη συζήτηση και λήψη αποφάσεων  στα παρακάτω θέματα:      Εσωτ. διανομή:         1. Γραφείο κ. Δημάρχου 2. […]

Εκπόνηση Μελέτης (Τ.Χ.Σ)
Ο Δήμος Ιεράπετρας ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου,

«Να προετοιμαστεί εγκαίρως η λειτουργία του νέου τμήματος ΤΕΙ στην Ιεράπετρα»


dimos-photomark-only-logo
ΔΗΜΟΣ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ
Ιεράπετρα 06.06.2014

[separator top=”30″ style=”dotted”]

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Να προετοιμαστεί εγκαίρως η λειτουργία του νέου τμήματος ΤΕΙ
στην Ιεράπετρα, ζητά ο Δήμαρχος Σήφης Αναστασάκης 

[dropcap]Τ[/dropcap]ην έγκαιρη προετοιμασία του νέου Τμήματος ΤΕΙ που θα λειτουργήσει από την ακαδημαϊκή περίοδο 2015-2016, ζητά ο Δήμαρχος Ιεράπετρας κ. Σήφης Αναστασάκης, με επιστολή του στον Πρύτανη ΤΕΙ Κρήτης κ. Ευάγγελο Καπετανάκη, η οποία κοινοποιείται στους βουλευτές Λασιθίου κ. Γιάννη Πλακιωτάκη και κ. Κωστή Δερμιτζάκη, από τους οποίους ζητά να αναλάβουν πρωτοβουλίες, ενώ ενημερώνει σχετικά και τον εκλεγμένο Δήμαρχο Ιεράπετρας κ. Θεοδόση Καλαντζάκη.

Ακολουθεί το πλήρες κείμενο της επιστολής:

Αξιότιμε κύριε Πρύτανη,

Όπως γνωρίζετε, με το Προεδρικό Διάταγμα υπ. Αριθμ. 104, ιδρύθηκε Τμήμα Τεχνολόγων Τροφίμων της Σχολής Τεχνολογίας Γεωπονίας και Τεχνολογίας Τροφίμων στο ΤΕΙ Κρήτης, με έδρα την Ιεράπετρα.

Επειδή, όπως αναφέρεται στο Π.Δ., το Τμήμα θα δεχθεί τους πρώτους εισακτέους από το ακαδημαϊκό έτος 2015-2016, εκτιμούμε πως θα πρέπει να υπάρξει μία έγκαιρη προετοιμασία, ώστε να οδηγηθούμε με πλήρη και οργανωμένο τρόπο στην ομαλή λειτουργία του νέου Τμήματος και στην υποδοχή των νέων φοιτητών, παρακαλώ να έχουμε από την πλευρά σας, ως καθ’ ύλην αρμόδια αρχή, μια πρώτη ενημέρωση. Ως Δήμος Ιεράπετρας είμαστε στη διάθεσή σας για να συζητήσουμε, στο κομμάτι που μας αφορά, τον προγραμματισμό που υπάρχει και να συμβάλομε στην καλύτερη οργάνωση και προετοιμασία για την ομαλή λειτουργία του νέου Τμήματος.   

Παρακαλούμε τους κύριους βουλευτές του νομού να συνδράμουν πολιτικά προς την κατεύθυνση του υπουργείου Παιδείας ώστε να στηριχθεί έμπρακτα η προσπάθεια να λειτουργήσει έγκαιρα και απρόσκοπτα το Τμήμα. 

Ο Δήμαρχος ΙεράπετραςSIFIS-ANASTASAKIS-PORTRAIT

Σήφης Αναστασάκης

 

Από το Γραφείο Τύπου
Δήμου Ιεράπετρας

 [separator top=”20″ style=”shadow”]

Παράρτημα πληροφοριών και υπερσυνδέσεων

[checklist icon=”arrow” iconcolor=”” circle=”yes”]

[/checklist]

[separator top=”30″ style=”shadow”]

Πληροφορίες σύνταξης – ανάρτησης

[xyz-ihs snippet=”Adminsignature”] (ανάρτηση 11.06 λόγω άδειας του admin)