Θεατρικό εργαστήρι Δήμου Νίκαιας – Ρέντη «Ρενδία Λέξις» «Ιωάννα» της Βίλη Σωτηροπούλου

Στις τελευταίες μέρες σε φορείς του Δημοσίου, και στον Δήμο Ιεράπετρας, έχουν παρατηρηθεί επιθέσεις ηλεκτρονικού ψαρέματος (Phising Attacks).

ΣΑΒΒΑΤΟ 13 ΙΟΥΛΙΟΥ ΕΠΙΣΚΟΠΗ Παραδοσιακοί χοροί και μουσική  ΚΡΗΤΗ  – ΠΟΝΤΟΣ   ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ  ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ Με τη χορευτική ομάδα  της  ΛΕΣΧΗΣ ΠΟΝΤΙΩΝ ΚΑΒΑΛΑΣ με χοροδιδάσκαλο τη  Ματίνα Τσουφίδου και τη   σχολή παραδοσιακών χορών του  Δημήτρη Καπαράκη  με το  συγκρότημα  του Γιάννη Λεμονάκη. Συνδιοργάνωση: Περιφέρεια Κρήτης – Δήμος Ιεράπετρας Πλατεία Επισκοπής – Είσοδος ελεύθερη Έναρξη: 21:00 μ.μ ΓΡΑ […]

Στα πλαίσια του Χρηματοδοτικού Προγράμματος «ΔΡΑΣΕΙΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟΥ ΙΣΟΖΥΓΙΟΥ» του Πράσινου Ταμείου υπογράφτηκε στις 27/1/2023
Το ΚΔΑΠ ΑΜΕΑ Ιεράπετρας προσκαλεί όλους  μας  να  «Λερωθούμε» παίζοντας,
Σας ενημερώνουμε ότι η  εκδήλωση με τη χορευτική ομάδα  της  Λέσχης  Ποντίων Καβάλας με χοροδιδάσκαλο τη 
Λόγω βλάβης, δεν έγινε ζωντανή μετάδοση σε όλη την διάρκεια του Δημοτικού στις 10/07/2024.

Θεατρικό εργαστήρι Δήμου Νίκαιας – Ρέντη «Ρενδία Λέξις» «Ιωάννα» της Βίλη Σωτηροπούλου

theatro-1204ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου Ιεράπετρας
Σάββατο 18 – Σάββατο 25 Οκτωβρίου 2014

[separator top=”20″ style=”dotted”]

Θεατρικό εργαστήρι Διστόμου  «Θεατροφρένεια»

«Η λέξη Πρόοδος στο στόμα της μητέρας μου ηχούσε πολύ φάλτσα» του Ματέι Βισνιέκ

Με το έργο «Ιωάννα» της Βίλη Σωτηροπούλου συμμετείχε στο 4Ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου Ιεράπετρας το Θεατρικό Εργαστήρι Δήμου Νίκαιας – Ρέντη «Ρενδία Λέξις». Η παράσταση δόθηκε την Πέμπτη 23 Οκτωβρίου στην κατάμεστη αίθουσα «Μελίνα Μερκούρη» στην Ιεράπετρα.

Στην τελετή απονομής των βραβείων, που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 25 Οκτωβρίου, απέσπασε:

Βραβείο Α Ανδρικού ρόλου ο Μάκης Μουτσόπουλος για την ερμηνεία του στο ρόλο της «Ντίνας», Βραβείο Μουσικής Επιμέλειας η Ελίζα Μουτσοπούλου.

Το ρόλο της Ντίνας υποδύθηκε ο Μάκης Μουτσόπουλος και το ρόλο της Ελένης, η Ντιάνα Μανουηλίδου. Την σκηνοθεσία υπογράφει ο Παναγιώτης Ναρλής, τα σκηνικά-κοστούμια επιμελήθηκε ο Μήτσος Σερέτης, την μουσική επιμέλεια η Ελίζα Μουτσοπούλου και τον φωτισμό ο Γιάννης Γκαγκάρας. 

Η ιστορία του έργου είναι η ιστορία της πολύπαθης αγωνίστριας «Ιωάννας», της κατά κόσμον Ντίνας. Άλλοτε ευαίσθητη και τρυφερή, άλλοτε άγρια και πληγωμένη, αγωνίστηκε, παροπλίστηκε, διχάστηκε και δίχασε, προδόθηκε, αγάπησε, αγαπήθηκε, κέρδισε και έχασε πολλά. Κι εδώ στην άκρη του δρόμου και στο περιθώριο της ζωής, η φωτιά του αγώνα καίει ακόμα μέσα στο –έστω και- παροπλισμένο σώμα της.

Η οργανωτική επιτροπή

 

[separator top=”40″ style=”shadow”]

[xyz-ihs snippet=”theatronofb-2014″]

[separator top=”40″ style=”shadow”]

Παράρτημα πληροφοριών & υπερσυνδέσεων

[checklist icon=”arrow” iconcolor=”” circle=”yes”]

[/checklist]