Δελτίο Τύπου : Δημοσίευση άρθρου στη στήλη «Τί Δήμαρχο θέλουμε»

Στις τελευταίες μέρες σε φορείς του Δημοσίου, και στον Δήμο Ιεράπετρας, έχουν παρατηρηθεί επιθέσεις ηλεκτρονικού ψαρέματος (Phising Attacks).
Σας προσκαλούμε στις 15/04/2024, ημέρα Δευτέρα και ώρα 13:00 σε τακτική συνεδρίαση της
Το ΚΑΠΗ Δήμου Ιεράπετρας διοργανώνει διήμερη εκδρομή στην περιοχή του Ρεθύμνου στις 21-4-2024.

ΘΕΜΑ: Πρόσκληση σε  συνεδρίαση  Σας προσκαλούμε στις 15/04/2024, ημέρα Δευτέρακαι ώρα 14:00 σε τακτική συνεδρίαση της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης  Δήμου Ιεράπετρας που θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Κατάστημα Δημοκρατίας 31 στην  αίθουσα συνεδριάσεων στον 1ο όροφο για τη συζήτηση και λήψη αποφάσεων  στα παρακάτω θέματα:      Εσωτ. διανομή:         1. Γραφείο κ. Δημάρχου 2. […]

Εκπόνηση Μελέτης (Τ.Χ.Σ)
Ο Δήμος Ιεράπετρας ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου,

Δελτίο Τύπου : Δημοσίευση άρθρου στη στήλη «Τί Δήμαρχο θέλουμε»


dimos-photomark-only-logo
ΔΗΜΟΣ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ
Ιεράπετρα 21.05.2014

[separator top=”20″ style=”dotted”]

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δημοσίευση άρθρου στη στήλη «Τί Δήμαρχο θέλουμε» (Πέμπτη 15/5/2014, σελ.4)

[dropcap]Α[/dropcap]γαπητέ κ. Κουδουμογιαννάκη,

Διάβασα στην έγκριτη εφημερίδα «Ιεράπετρα 21ος αιών» στη στήλη «τί Δήμαρχο θέλουμε» επιστολή την οποία υπογράφει μια «πικραμένη Γεραπετρίσσα». Λυπάμαι ειλικρινά που δημοσιεύετε τόσο απαξιωτικές απόψεις και χαρακτηρισμούς για όσους Δημάρχους υπηρέτησαν τον τόπο. Σέβομαι τη διαφορετική άποψη, όμως, είναι άλλο πράγμα η άποψη κι άλλο η συκοφαντία.

Σε ό,τι με αφορά, θέλω να πληροφορηθώ πραγματικά, πότε  και πώς “κοίταξα να γεμίσω την τσέπη μου και να φτιάξω όλες τις γενιές μου”. Σε αυτό τον τόπο είναι γνωστός ο βίος και η πολιτεία καθενός και δεν έχω δώσει ποτέ λαβές για τα αυθαίρετα, προσβλητικά και συκοφαντικά σχόλια που δημοσιεύετε και μάλιστα ανώνυμα. Αν υπάρχει οποιοδήποτε στοιχείο για το αντίθετο, πρέπει να κατατεθεί δημόσια. Διαφορετικά είμαι υποχρεωμένος να αποτανθώ στη Δικαιοσύνη για να προασπίσω την τιμή και την υπόληψή μου.

Επίσης, έχω επισημάνει πολλές φορές πού βρίσκονται οι πραγματικές ευθύνες και ποιοί αποφασίζουν για τα μνημόνια, τις περικοπές και την αποψίλωση των Υπηρεσιών σε όλη τη χώρα και στην Ιεράπετρα. Είναι γνωστά όσα κάναμε και οι διεκδικήσεις μας. Κάποιοι ωστόσο συνεχίζουν τον ίδιο λαϊκισμό για τους δικούς τους προφανείς λόγους σκοπιμότητες.

Από το Γραφείο Δημάρχου Ιεράπετρας

[separator top=”30″ style=”shadow”]

Παράρτημα πληροφοριών και υπερσυνδέσεων

[checklist icon=”arrow” iconcolor=”” circle=”yes”]

[/checklist]

[separator top=”30″ style=”shadow”]

Πληροφορίες σύνταξης – ανάρτησης

[xyz-ihs snippet=”Adminsignature”]