Μηνύματα αλληλεγγύης και αλληλοϋποστήριξης από τον 3ο Γύρο Ιεράπετρας και τους μαθητές του 2ου Λυκείου

Στις τελευταίες μέρες σε φορείς του Δημοσίου, και στον Δήμο Ιεράπετρας, έχουν παρατηρηθεί επιθέσεις ηλεκτρονικού ψαρέματος (Phising Attacks).

ΣΑΒΒΑΤΟ 13 ΙΟΥΛΙΟΥ ΕΠΙΣΚΟΠΗ Παραδοσιακοί χοροί και μουσική  ΚΡΗΤΗ  – ΠΟΝΤΟΣ   ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ  ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ Με τη χορευτική ομάδα  της  ΛΕΣΧΗΣ ΠΟΝΤΙΩΝ ΚΑΒΑΛΑΣ με χοροδιδάσκαλο τη  Ματίνα Τσουφίδου και τη   σχολή παραδοσιακών χορών του  Δημήτρη Καπαράκη  με το  συγκρότημα  του Γιάννη Λεμονάκη. Συνδιοργάνωση: Περιφέρεια Κρήτης – Δήμος Ιεράπετρας Πλατεία Επισκοπής – Είσοδος ελεύθερη Έναρξη: 21:00 μ.μ ΓΡΑ […]

Στα πλαίσια του Χρηματοδοτικού Προγράμματος «ΔΡΑΣΕΙΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟΥ ΙΣΟΖΥΓΙΟΥ» του Πράσινου Ταμείου υπογράφτηκε στις 27/1/2023
Το ΚΔΑΠ ΑΜΕΑ Ιεράπετρας προσκαλεί όλους  μας  να  «Λερωθούμε» παίζοντας,
Σας ενημερώνουμε ότι η  εκδήλωση με τη χορευτική ομάδα  της  Λέσχης  Ποντίων Καβάλας με χοροδιδάσκαλο τη 
Λόγω βλάβης, δεν έγινε ζωντανή μετάδοση σε όλη την διάρκεια του Δημοτικού στις 10/07/2024.

Μηνύματα αλληλεγγύης και αλληλοϋποστήριξης από τον 3ο Γύρο Ιεράπετρας και τους μαθητές του 2ου Λυκείου

dimos-photomark-only-logoΔΗΜΟΣ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
Ταχ.Δ/νση : Πλ.Κανουπάκη
Ταχ.κώδικας: 72200 Ιεράπετρα
Tηλέφωνο: 28423-40300
FAX: 28420-23999
e-mail: press@ierapetra.gov.gr

[separator top=”10″ style=”dotted”]

Ιεράπετρα 05.05.2015

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Μηνύματα αλληλεγγύης και αλληλοϋποστήριξης από τον 3ο Γύρο Ιεράπετρας και τους μαθητές του 2ου Λυκείου

[dropcap]Μ[/dropcap]ε το σύνθημα «τρέχουμε και συντρέχουμε» οι μαθητές του 2ου Λυκείου Ιεράπετρας διοργάνωσαν για τρίτη συνεχή χρονιά τον Γύρο Ιεράπετρας, υποστηρίζοντας παράλληλα  το Κοινωνικό Παντοπωλείο της πόλης.

Αρκετοί αθλητές, πολίτες και παιδιά έλαβαν μέρος, έτρεξαν  στους δρόμους της Ιεράπετρας και  μετέφεραν παράλληλα με τις αξίες του αθλητισμού μηνύματα για την  αξία της αλληλοϋποστήριξης σε μια εποχή με δυσκολίες, διακρίσεις και αποκλεισμούς.

Ξεκινώντας το πρωί της Κυριακής από το χώρο πλησίον της σκακιέρας όπισθεν του δημαρχείου διένυσαν μια διαδρομή περιφερειακά της πόλης, για να φτάσουν και να τερματίσουν αργότερα στον ίδιο χώρο.

Την πρωτοβουλία των μαθητών του 2ου Λυκείου υποστήριξε ο Δήμος Ιεράπετρας και η Επιτροπή Διαχείρισης του Κοινωνικού Παντοπωλείου, ενώ στην ομαλή διεξαγωγή των αγώνων συνέβαλαν το Τμήμα Τροχαίας Ιεράπετρας και η ομάδα ΔΙ.ΑΣ, το Περιφερειακό Τμήμα Ερυθρού Σταυρού Ιεράπετρας, οι Εθελοντές Σαμαρείτες και οι Πρόσκοποι.

Ο Δήμος Ιεράπετρας και το Κοινωνικό Παντοπωλείο ευχαριστούν θερμά τους μαθητές του 2ου Λυκείου Ιεράπετρας για την σημαντική πρωτοβουλία τους, τον Διευθυντή του σχολείου, κ. Χρήστο Μιχαήλ, τους εκπαιδευτικούς του σχολείου, όλους τους αθλητές και τους πολίτες που συμμετείχαν και έφεραν τρόφιμα για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου, όλους όσους συνέβαλαν για την ασφάλεια της διαδικασίας, καθώς επίσης και την εταιρία Ξύλινες και Μεταλλικές Κατασκευές Λαμπράκης.

Συνολικά μαζεύτηκαν τα παρακάτω: 2 αφρόλουτρα, 28 πακέτα μπισκότα, 15 πακέτα κρουασανάκια, 4 χυμοί, 1 ξύδι, 1 αλάτι, 1 φουντούνι,  13 κονσέρβες, 3 τεμάχια καφές, 19 κουτιά γάλα, 110 τεμάχια ζυμαρικά, 30 τεμάχια όσπρια, 8 τεμάχια πελτέ, 17 τεμάχια ρύζι, 18 τεμάχια ζάχαρη και 10 τεμάχια αλεύρι.

Όπως δήλωσε η συντονίστρια του Παντοπωλείου, κα. Κική Χασάπη « η πρωτοβουλία των παιδιών είναι πραγματικά αξιόλογη και πολύ σημαντική. Ο εθελοντισμός, η αλληλεγγύη  και η προσφορά είναι αξίες που πρέπει να κρατάμε πολύ ψηλά στην καθημερινότητά μας και οι μαθητές του 2ου Λυκείου έσπευσαν με την πρωτοβουλία τους να μας το υπενθυμίσουν. Τους ευχαριστούμε θερμά, όπως ευχαριστούμε και όλους όσους συνέβαλαν για να πραγματοποιηθεί η εν λόγω διοργάνωση. Με την ελπίδα ότι θα πραγματοποιηθούν και άλλες τέτοιες εκδηλώσεις, δεσμευόμαστε να στηρίζουμε πάντα κάθε κίνηση που στόχο έχει την υποστήριξη των συνανθρώπων μας»

Γραφείο Τύπου

[separator top=”20″ style=”shadow”]

Παράρτημα πληροφοριών και υπερσυνδέσεων

[checklist icon=”arrow” iconcolor=”” circle=”yes”]

[/checklist]

[separator top=”30″ style=”shadow”]

Πληροφορίες σύνταξης – ανάρτησης

[xyz-ihs snippet=”Adminsignature”]