Η Χορωδία Νέων του Δήμου Ιεράπετρας στα παιδιά του Παραρτήματος Προστασίας Παιδιού Λασιθίου

Στις τελευταίες μέρες σε φορείς του Δημοσίου, και στον Δήμο Ιεράπετρας, έχουν παρατηρηθεί επιθέσεις ηλεκτρονικού ψαρέματος (Phising Attacks).
Ο Δήμος Ιεράπετρας με χαρά σας ενημερώνει ότι οι ηλεκτρονικές αιτήσεις για εγγραφές και οι επανεγγραφές στους Παιδικούς και Βρεφονηπιακούς Σταθμούς
Από το Γραφείο  Προαγωγής της Δημόσιας Υγείας, Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης,
Το τουρνουά 3x3 Βasketball «Cretan Series» by choco BIG, ανοίγει αυλαία στην Ιεράπετρα με γκεστ σταρ τον Σοφοκλή Σχορτσανίτη
Για παιδιά ηλικίας 5-12 στο χώρο της βιβλιοθήκης ''ΜΑΡΙΑ ΛΙΟΥΔΑΚΗ''.
Ο Δήμος Ιεράπετρας ενημερώνει ότι από την Περιφερειακή Ενότητα Λασιθίου  πραγματοποιούνται εργασίες καθαρισμού

Η Χορωδία Νέων του Δήμου Ιεράπετρας στα παιδιά του Παραρτήματος Προστασίας Παιδιού Λασιθίου

Ιεράπετρα 15.3.2017

Δελτίο Τύπου

Η Χορωδία Νέων του Δήμου Ιεράπετρας στα παιδιά του Παραρτήματος Προστασίας Παιδιού Λασιθίου

[dropcap]Σ[/dropcap]ε μια ξεχωριστή μουσική βραδιά αφιερωμένη στα παιδιά του Παραρτήματος Προστασίας Παιδιού Λασιθίου στη Νεάπολη συμμετείχε η Χορωδία Νέων του Δήμου Ιεράπετρας υπό τη διεύθυνση της καθηγήτριας της Μουσικής Σχολής του Δήμου Ιεράπετρας, κας. Τζένη Φραγκούλη το Σάββατο 11 Μαρτίου.

Στέλνοντας το μήνυμα της αγάπης και μοιράζοντας χαμόγελα στα παιδιά υπέροχες παιδικές φωνές πλημμύρισαν το Παράρτημα Παιδιού Λασιθίου, δημιουργώντας μια χαρούμενη γιορτινή ατμόσφαιρα.

xorodia-nevn

Τα θερμά τους συγχαρητήρια στον Διευθυντή του Παραρτήματος, κ. Γιάννη Αρώνη αλλά και στη μαέστρο της Χορωδίας Νέων  του Δήμου Ιεράπετρας, κα. Τζένη Φραγκούλη, στην μουσικό κα. Δέσποινα Παντελή, η οποία πλαισίωσε την παράσταση υπό τους ήχους του πιάνου και σε όλα τα παιδιά που συμμετείχαν εξέφρασαν η Αντιδήμαρχος Διοικητικών – Οικονομικών του Δήμου Ιεράπετρας, κα. Χρύσα Χατζημαρκάκη και ο Αντιπρόεδρος της ΚΟΙΝΩ.ΠΟΛΙΤΙ.Α, κ. Μανώλης Γεωργαλάκης, οι οποίοι παρευρέθηκαν στην εκδήλωση.

Όπως ανέφεραν για άλλη μια φορά η Χορωδία Νέων του Δήμου Ιεράπετρας μέσα από μια εκπληκτική παράσταση αγκάλιασε τα παιδιά και έστειλε την αγάπη της μέσα από τη μουσική και το τραγούδι, σκορπίζοντας σε μικρούς και μεγάλους αισιοδοξία, αγάπη και πολλά παιδικά χαμόγελα.  Τους αξίζουν θερμά συγχαρητήρια.

Γραφείο Τύπου

Δήμου Ιεράπετρας