Ευχές από τον Δήμαρχο Ιεράπετρας στους μαθητές των πανελλαδικών εξετάσεων

Στις τελευταίες μέρες σε φορείς του Δημοσίου, και στον Δήμο Ιεράπετρας, έχουν παρατηρηθεί επιθέσεις ηλεκτρονικού ψαρέματος (Phising Attacks).
Σας προσκαλούμε σε συνεδρίαση, την 24η Απριλίου 2024 ημέρα Τετάρτη και ώρα 12.00
Η Ολυμπιακή Φλόγα ξεκίνησε το ταξίδι της από την Αρχαία Ολυμπία με
Από το Δήμο Ιεράπετρας ανακοινώνεται ότι για τη διευκόλυνση των υποψηφίων ευρωβουλευτών
Η Ολυμπιακή Φλόγα ξεκίνησε το ταξίδι της από την Αρχαία Ολυμπία σηματοδοτώντας την αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων 2024
Η Επιτροπή Διοργάνωσης Πολιτιστικών Εκδηλώσεων του Δήμου Ιεράπετρας πραγματοποίησε την

Ευχές από τον Δήμαρχο Ιεράπετρας στους μαθητές των πανελλαδικών εξετάσεων

Ιεράπετρα 16.5.2016

Δελτίο Τύπου

Ευχές από τον Δήμαρχο Ιεράπετρας στους μαθητές των πανελλαδικών εξετάσεων

dimarxos epex

«Αγαπητά μας παιδιά

Με αφορμή την έναρξη των πανελλαδικών εξετάσεων, σας εύχομαι ολόψυχα από καρδιάς  καλή δύναμη και καλή επιτυχία.

Η δοκιμασία που σήμερα ξεκινά, σύνθετη και απαιτητική, ολοκληρώνει την μαθητική σας διαδρομή, αποτελώντας παράλληλα ένα μεγάλο και όμορφο νέο βήμα για την εκπλήρωση των ονείρων σας και την μελλοντική επαγγελματική σας σταδιοδρομία.

Σ’ αυτή τη νέα και σημαντική προσπάθεια σας εκφράζω την αμέριστη συμπαράσταση μας, ευχόμενος το αποτέλεσμα να δικαιώσει τις προσπάθειες και  τους κόπους σας, οδηγώντας σας στην επιτυχία.

Σε μια δύσκολη εποχή, όπως τη σημερινή, όλοι εσείς, είστε η ελπίδα μας για ένα καλύτερο αύριο, για μια δυνατή, υγιή και ανθρώπινη κοινωνία.

Εύχομαι λοιπόν ολόψυχα, εν όψει των πανελλαδικών εξετάσεων, σε εσάς και στους συμπαραστάτες των προσπαθειών σας, τους γονείς και τους καθηγητές σας,  ψυχική δύναμη, επιμονή, υπομονή και καλή επιτυχία.

Ο Δήμος Ιεράπετρας και όλοι εμείς θα στεκόμαστε πάντα αρωγοί δίπλα σας, αγωνιζόμενοι για να σας προσφέρουμε έναν καλύτερο δήμο, έναν καλύτερο τόπο και μια πιο δυνατή κοινωνία.

Καλή επιτυχία!

Ο Δήμαρχος Ιεράπετρας

Θεοδόσιος Καλαντζάκης»