Ευχές από τον Δήμαρχο Ιεράπετρας στους μαθητές των πανελλαδικών εξετάσεων

Στις τελευταίες μέρες σε φορείς του Δημοσίου, και στον Δήμο Ιεράπετρας, έχουν παρατηρηθεί επιθέσεις ηλεκτρονικού ψαρέματος (Phising Attacks).

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΑΡΔΕΥΣΗΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ Η  Διεύθυνση Ύδρευσης  Άρδευσης  Αποχέτευσης του Δήμου Ιεράπετρας ενημερώνει ότι λόγω σπασίματος στον κεντρικό αγωγό ύδρευσης θα παρουσιαστούν προβλήματα υδροδότησης σε αρκετές περιοχές, από  Νέα Ανατολή, Στόμιο έως και την πόλη της Ιεράπετρας.   Συνεργείο της Υπηρεσίας εργάζεται στο σημείο για την αποκατάσταση της ζημιάς.  Ευχαριστούμε για την κατανόηση. Ο […]

Τις υπηρεσίες τους προσέφεραν στο Νοσοκομείο Ιεράπετρας  19 Αμερικανοί φοιτητές Ιατρικών Επιστημών
«Νιώθουμε ιδιαίτερη χαρά όταν μαθητές με τους εκπαιδευτικούς τους μας επισκέπτονται και γεμίζουν με χαρά και χαμόγελα το Δημαρχείο»,
Ο  Δήμαρχος Εμμανουήλ Φραγκούλης συναντήθηκε με  τον πρόεδρο Κωστή Πανταζή και μέλη του Δ.Σ. του Επιστημονικού Συλλόγου Ελεύθερων Επαγγελματιών
Με στόχο τη λειτουργική και αισθητική αναβάθμιση των σχολείων μας, σε συνεργασία

Ευχές από τον Δήμαρχο Ιεράπετρας στους μαθητές των πανελλαδικών εξετάσεων

Ιεράπετρα 16.5.2016

Δελτίο Τύπου

Ευχές από τον Δήμαρχο Ιεράπετρας στους μαθητές των πανελλαδικών εξετάσεων

dimarxos epex

«Αγαπητά μας παιδιά

Με αφορμή την έναρξη των πανελλαδικών εξετάσεων, σας εύχομαι ολόψυχα από καρδιάς  καλή δύναμη και καλή επιτυχία.

Η δοκιμασία που σήμερα ξεκινά, σύνθετη και απαιτητική, ολοκληρώνει την μαθητική σας διαδρομή, αποτελώντας παράλληλα ένα μεγάλο και όμορφο νέο βήμα για την εκπλήρωση των ονείρων σας και την μελλοντική επαγγελματική σας σταδιοδρομία.

Σ’ αυτή τη νέα και σημαντική προσπάθεια σας εκφράζω την αμέριστη συμπαράσταση μας, ευχόμενος το αποτέλεσμα να δικαιώσει τις προσπάθειες και  τους κόπους σας, οδηγώντας σας στην επιτυχία.

Σε μια δύσκολη εποχή, όπως τη σημερινή, όλοι εσείς, είστε η ελπίδα μας για ένα καλύτερο αύριο, για μια δυνατή, υγιή και ανθρώπινη κοινωνία.

Εύχομαι λοιπόν ολόψυχα, εν όψει των πανελλαδικών εξετάσεων, σε εσάς και στους συμπαραστάτες των προσπαθειών σας, τους γονείς και τους καθηγητές σας,  ψυχική δύναμη, επιμονή, υπομονή και καλή επιτυχία.

Ο Δήμος Ιεράπετρας και όλοι εμείς θα στεκόμαστε πάντα αρωγοί δίπλα σας, αγωνιζόμενοι για να σας προσφέρουμε έναν καλύτερο δήμο, έναν καλύτερο τόπο και μια πιο δυνατή κοινωνία.

Καλή επιτυχία!

Ο Δήμαρχος Ιεράπετρας

Θεοδόσιος Καλαντζάκης»