Πρόσκληση για Συμβούλιο Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης

Στις τελευταίες μέρες σε φορείς του Δημοσίου, και στον Δήμο Ιεράπετρας, έχουν παρατηρηθεί επιθέσεις ηλεκτρονικού ψαρέματος (Phising Attacks).

ΔΗΜΟΣ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Το ΚΑΠΗ του Δήμου  Ιεράπετρας σας προσκαλεί στην έκθεση χειροτεχνίας που θα γίνει στο Στέκι Νεολαίας. Η έκθεση θα είναι ανοικτή από τις 10/05/24 έως τις 14/ 05/24 και ώρες 9:00 με 13:00 και 18:00 με 20:00. Στην έκθεση τα μέλη του ΚΑΠΗ θα παρουσιάσουν  έργα αγιογραφίας που δημιούργησαν με […]

Τον  ευρωβουλευτή Μανώλη Κεφαλογιάννη και εκ νέου υποψήφιο
Με τον ευρωβουλευτή της Ν.Δ.  Στέλιο Κυμπουρόπουλο και ξανά  υποψήφιο,
Tο Ενετικό Φρούριο «Καλέ» επισκέφθηκε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας
Την πρόθεσή τους να συνεργαστούν για την ανάδειξη της περιοχής του Καβουσίου εξέφρασαν σε συνάντηση που

Πρόσκληση για Συμβούλιο Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

 

Σας προσκαλούμε, στις 9 Μαΐου 2023, ημέρα Τρίτη και ώρα 13.00 σε τακτική συνεδρίαση  του Διοικητικού Συμβουλίου του Ν.Π.Δ.Δ. «Σχολική Επιτροπή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Ιεράπετρας»  στην αίθουσα  συνεδριάσεων, του 1ου ορόφου, του κτιρίου, «Μελίνα Μερκούρη»  Δημοκρατίας 31, για συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα:

 

Θέμα 1ο: Αίτηση παραχώρησης  αίθουσας πολλαπλών παραλιακού σχολικού συγκροτήματος από κα. Μπορμπουδάκη Κούλα για πραγματοποίηση  εκπαιδευτικής δράσης προσομοίωσης παλαιοντολογικής ανασκαφής για μαθητές νηπιαγωγείου και Δημοτικού.

 

Θέμα 2ο: Αίτηση παραχώρησης  αίθουσας πολλαπλών παραλιακού σχολικού συγκροτήματος από Σύλλογο Μικρασιατών για πραγματοποίηση  προβών από την θεατρική τους ομάδα.

 

Θέμα 3ο: Αίτηση παραχώρησης  αίθουσας πολλαπλών παραλιακού σχολικού συγκροτήματος από Δίκτυο αλληλεγγύης και Προώθησης Κοινωνικής Οικονομίας « ΙΣΤΟΣ» για πραγματοποίηση  προβών από την θεατρική τους ομάδα.

 

Θέμα 4ο : Αίτηση παραχώρησης  αίθουσας πολλαπλών παραλιακού σχολικού συγκροτήματος από Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του 2ου Γυμνασίου Ιεράπετρας για πραγματοποίηση  της γιορτής λήξης του σχολικού έτους

 

Θέμα 5ο : Αίτημα έκτακτης επιχορήγησης Β Λυκείου για εξόφληση λογαριασμού νερού.

 

 

Ο  Πρόεδρος

 

Αστροπεκάκης  Κωνσταντίνος