Αποτελέσματα Αναζήτησης:

25 Αυγούστου, 2015

Συνεδρίαση της Επιτροπής Τουρισμού την Τετάρτη 26 Αυγούστου

Σας προσκαλούμε σε συνεδρίαση της Επιτροπής Τουρισμού, που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 26 Αυγούστου 2015 και ώρα 13.00 στην αίθουσα συσκέψεων Δημαρχείου.

Πρόσληψη καλλιτεχνικού προσωπικού (εικαστικοί καλλιτέχνες)

Πρόσληψη τριών (3) εικαστικών καλλιτεχνών με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου επί ωρομισθίου, για χρονικό διάστημα (8) μηνών.

Πρόσληψη καλλιτεχνικού προσωπικού (μουσικοί)

Πρόσληψη εννέα (9) μουσικών καλλιτεχνών με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου επί ωρομισθίου, για χρονικό διάστημα (8) μηνών.

Προφεστιβαλικές Εκδηλώσεις – 5ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου Ιεράπετρας

«Κ α λ ο ύ μ ε όλα τα ενδιαφερόμενα σχήματα, ομάδες ή και μεμονωμένους καλλιτέχνες που θέλουν να προβάλουν τη δουλειά τους, βοηθώντας και ενισχύοντας το μεγάλο καλλιτεχνικό γεγονός της πόλης μας, να καταθέσουν τις ιδέες και τις προτάσεις τους..»

Καθαρισμός στο 1ο χιλιόμετρο του δρόμου Μιχαήλ Αρχάγγελος – Φράγμα

Την Τετάρτη 26 Αυγούστου θα πραγματοποιηθεί καθαρισμός στο 1ο χιλιόμετρο του δρόμου Μιχαήλ Αρχάγγελος – Φράγμα. Ο εν λόγω δρόμος ενδέχεται να παραμείνει κλειστός.

Συνάντηση του δημάρχου με την επιτροπή αρχαιοτήτων

Συνάντηση του δημάρχου με την επιτροπή αρχαιοτήτων. «Υποχρέωση και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης η ανάδειξη και διαφύλαξη των αρχαιοτήτων» δηλώνει ο Δήμαρχος Ιεράπετρας.

Συνάντηση του Δημάρχου με τον Αστυνομικό Διευθυντή

Η αστυνόμευση και η ενίσχυση των Αστυνομικών Υπηρεσιών στην Ιεράπετρα βασικό θέμα την συνάντησης του Δημάρχου με τον Αστυνομικό Διευθυντή.