Αποτελέσματα Αναζήτησης:

15 Δεκεμβρίου, 2017

Πρόσκληση για συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ιεράπετρας στις 20.12.2017

Σας προσκαλούμε, στις 20 Δεκεμβρίου 2017, ημέρα Τετάρτη και ώρα 17.30 μ.μ., σε τακτική συνεδρίαση, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου.

Παρουσίαση της προτεινόμενης χάραξης του νέου διευρωπαϊκού οδικού δικτύου από Ιεράπετρα – Μύρτος – Αγ. Δέκα

Συνάντηση στην αίθουσα του Δ.Σ. με θέμα την παρουσίαση της προτεινόμενης χάραξης του νέου διευρωπαϊκού οδικού δικτύου από Ιεράπετρα - Μύρτος - Αγ. Δέκα από την υπηρεσία του Ο.Α.Κ. και την μελετητική ομάδα του έργου.

Ασφαλτοστρώσεις δρόμων στη Δ.Ε. Μακρύ Γιαλού

Υπογράφηκε μεταξύ του Δημάρχου, κ. Θεοδοσίου Καλαντζάκη και της εκπροσώπου της ανάδοχης εταιρείας η σύμβαση για την ασφαλτόστρωση δρόμων στη Δημοτική Ενότητα του Μακρύ Γιαλού.

Πρωτεύον μέλημά μας η ανάδειξη του αρχαιολογικού πλούτου του Δήμου Ιεράπετρας

Οι εργασίες στο σπίτι του Ναπολέοντα και στο φρούριο του Καλέ, η ανάπλαση του περιβάλλοντα χώρου του Καλέ, η Αρχαιολογική Συλλογή, .....συζητήθηκαν στη συνάντηση που είχε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας με την προϊσταμένη της Εφορίας Αρχαιοτήτων Λασιθίου.

Εκπαίδευση των μαθητών Λυκείου στην Καρδιοπνευμονική Αναζωογόνηση (Κάρπα)

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η εκδήλωση εκπαίδευσης των μαθητών του 1ου και 2ου Λυκείου Ιεράπετρας στην καρδιοπνευμονική αναζωογόνηση (ΚΑΡΠΑ).

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το πρόγραμμα δωρεάν μαστογραφιών στο Δήμο Ιεράπετρας

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το πρόγραμμα δωρεάν μαστογραφιών στο Δήμο Ιεράπετρας μετά την επίσκεψη της νέας κινητής μονάδας μαστογραφίας της Περιφέρειας Κρήτης, διάρκειας έντεκα ημερών.

Ευχαριστήριο μηνός Νοεμβρίου 2017, στους χορηγούς του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Ιεράπετρας

To Κοινωνικό Παντοπωλείο, ευχαριστεί θερμά, τις επιχειρήσεις, τους συλλόγους, τους φορείς και τους πολίτες που ενίσχυσαν και στήριξαν με τις προσφορές τους το προηγούμενο διάστημα, το σημαντικό κοινωνικό έργο που καθημερινά επιτελεί.

Ευχαριστήριο του Κοινωνικού Παντοπωλείου στους μαθητές σχολείων

Το Κοινωνικό Παντοπωλείο ευχαριστεί θερμά τους εκπαιδευτικούς και τους μαθητές του 3ου Δημοτικού Σχολείου Ιεράπετρας και του Δημοτικού Σχολείου Νέας Ανατολής για την επίσκεψη που πραγματοποίησαν στον χώρο του Κοινωνικού Παντοπωλείου.