Αποτελέσματα Αναζήτησης:

17 Δεκεμβρίου, 2018

Συνεδρίαση Δ.Σ. Λιμενικού Ταμείου στις 21.12.2018

Σας προσκαλούμε σε τακτική συνεδρίαση, στις 21 Δεκεμβρίου 2018 ημέρα Παρασκευή και ώρα 14:00 μ.μ. στην νέα αίθουσα συνεδριάσεων, που βρίσκεται δίπλα στην αίθουσα «Μελίνα Μερκούρη» στον 1ο όροφο.

Διακήρυξη Διαγωνισμού για την προμήθεια τροφίμων έτους 2019

Ο Δήμαρχος Ιεράπετρας προκηρύσσει Ανοικτό Ηλεκτρονικό Διαγωνισμό με σφραγισμένες προσφορές για την «Προμήθεια Τροφίμων Έτους 2019, για τις ανάγκες του Δήμου Ιεράπετρας και των Ν.Π.Δ.Δ. ΚΟΙΝΩ.ΠΟΛΙΤΙ.Α Ιεράπετρας, Σχολική Επιτροπή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης & Σχολική Επιτροπή Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης».

Ευχαριστήριο του Κοινωνικού Παντοπωλείου στους μαθητές σχολείου

Η Συντονίστρια Κική Χασάπη-Φρονιμάκη, τα μέλη της Διαχειριστικής Επιτροπής και το Προσωπικό του Κοινωνικού Παντοπωλείου ευχαριστούν θερμά τους εκπαιδευτικούς και τους μαθητές της B1 και B2 τάξης του 2ου Δημοτικού Σχολείου Ιεράπετρας.

Πρόγραμμα Χριστουγεννιάτικων Εκδηλώσεων στον Δήμο Ιεράπετρας

Ένα πλούσιο εορταστικό πρόγραμμα γεμάτο ψυχαγωγικά δρώμενα και δημιουργικές δραστηριότητες προετοίμασε και φέτος η ΚΟΙΝΩ.ΠΟΛΙΤΙ.Α του Δήμου Ιεράπετρας και προσκαλεί μικρούς και μεγάλους να συμμετέχουν και να το απολαύσουν.

Καλαντζάκης: «Δε δίνουμε υποσχέσεις. Δίνουμε λύσεις.» Σε δική του στέγη το Κ.Δ.Α.Π. – ΜΕΑ Ιεράπετρας

Υπεγράφη τις προηγούμενες ημέρες στον Δήμο Ιεράπετρας μεταξύ του Δημάρχου, κ. Θεοδοσίου Καλαντζάκη και του αναδόχου εργολάβου, η σύμβαση υλοποίησης για το έργο «Νέο Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών με Αναπηρία (Κ.Δ.Α.Π.-ΜΕΑ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ)».

Φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου στον Δήμο Ιεράπετρας. Καλαντζάκης: «Κάθε χρόνο και πιο δυνατοί, πιο αισιόδοξοι και πάντα καλύτεροι»

Με τη φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου από το Δήμαρχο Ιεράπετρας, κ. Θεοδόσιο Καλαντζάκη στην κατάμεστη από κόσμο κεντρική πλατεία της Ιεράπετρας ξεκίνησαν κι επίσημα οι εορταστικές εκδηλώσεις των Χριστουγέννων στον Δήμο Ιεράπετρας.

Διανομή προϊόντων για τους δικαιούχους του προγράμματος ΤΕΒΑ

Το Γραφείο Κοινωνικής Πολιτικής και Ισότητας των δύο φύλων του Δήμου Ιεράπετρας, ενημερώνει τους δικαιούχους του προγράμματος ΤΕΒΑ, ότι θα πραγματοποιηθεί διανομή ειδών παντοπωλείου και κρεοπωλείου στο χώρο του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου.