Αποτελέσματα Αναζήτησης:

16 Απριλίου, 2020

Χρήσιμα βίντεο-φυλλάδια-ενημερώσεις για την προστασία από τον covid-19 από το Ελληνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγειών Πόλεων

Το τελευταίο διάστημα η Χώρα μας, όπως όλος ο Πλανήτης, δοκιμάζεται από μία πρωτοφανή στις μέρες μας υγειονομική κρίση,...................... τηρούμε τους κανόνες υγιεινής και να ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ.

Ευχές από το ΝΠΔΔ ΚΟΙΝΩ.ΠΟΛΙΤΙ.Α Ιεράπετρας

Το φως της Ανάστασης ας αναζωπυρώσει την ελπίδα για μια κοινωνία ανθρωπιάς και αλληλεγγύης! Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα!

Το μήνυμα του Δημάρχου Ιεράπετρας για το Πάσχα

Στις κρίσιμες ημέρες που διανύουμε εύχομαι ολόψυχα το φως της Αναστάσεως να μας οπλίσει με δύναμη και θέληση ώστε να υπερβούμε τις προκλήσεις που παρουσιάζονται και να υποδεχτούμε ένα μέλλον δημιουργικό και ελπιδοφόρο.

Ευχές από το Κοινωνικό Παντοπωλείο Δήμου Ιεράπετρας

Η Επιτροπή Διαχείρισης του Κοινωνικού Παντοπωλείου Δήμου Ιεράπετρας,............... ευχόμαστε ολόψυχα Καλή Ανάσταση και Χρόνια Πολλά! Το Άγιο Φως της Άναστασης να φέρει σε όλους Χαρά-Ελπίδα –Αισιοδοξία και Δύναμη!!

Πρόσκληση για τακτική διά περιφοράς συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής στις 22.04.2020

Καλείστε να προσέλθετε σε τακτική διά περιφοράς συνεδρίαση της Οικ. Επιτροπής Δήμου Ιεράπετρας στις 22 Απριλίου 2020 ημέρα Τετάρτη και ώρα 13.00 που θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Κατάστημα Δημοκρατίας 31 στον 1ο όροφο.

Συνάντηση του Δημάρχου με τον Μητροπολίτη Ιεραπύτνης και Σητείας

Τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Ιεραπύτνης και Σητείας κ.κ Κύριλλο επισκέφθηκε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας, κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης.