Τα αποτελέσματα του 1ου Ημιμαραθώνιου αγώνα Ιεράπετρας 21,1km

Στις τελευταίες μέρες σε φορείς του Δημοσίου, και στον Δήμο Ιεράπετρας, έχουν παρατηρηθεί επιθέσεις ηλεκτρονικού ψαρέματος (Phising Attacks).
Ενημερώνουμε του δημότες μας ότι δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ 2229/12-4-2024 τ Β΄
Σας προσκαλούμε στις  26  Απριλίου 2024,ημέρα Παρασκευή και ώρα 19:00 σε ειδική, δημόσια συνεδρίαση,
Σας προσκαλούμε, σε  τακτική συνεδρίαση, την 19η  Απριλίου 2024,  ημέρα Παρασκευή και ώρα 12:30 στη μικρή αίθουσα Μελίνα Μερκούρη  με θέματα:
Το Δημοτικό Συμβούλιο Ιεράπετρας, μετά το άγγελμα του θανάτου του συντοπίτη μας Νικολάου Χαραλαμπάκη,
Σας προσκαλούμε στις 15/04/2024, ημέρα Δευτέρα και ώρα 13:00 σε τακτική συνεδρίαση της

Τα αποτελέσματα του 1ου Ημιμαραθώνιου αγώνα Ιεράπετρας 21,1km

[tagline_box backgroundcolor=”” shadow=”yes” border=”1px” bordercolor=”” highlightposition=”left” description=”Δελτίο Τύπου –Αποτελέσματα 1ου Ημιμαραθωνίου Αγώνα Ιεράπετρας”][/tagline_box]

Δελτίο Τύπου –Αποτελέσματα 1ου Ημιμαραθωνίου Αγώνα Ιεράπετρας

[dropcap]Μ[/dropcap]ε απόλυτη επιτυχία διεξήχθη την Κυριακή 25 Αυγούστου 2013 ο 1ος Ημιμαραθώνιος αγώνας δρόμου στη Ιεράπετρα. Ο ζεστός καιρός δεν πτόησε κανένα και  αθλητές από όλα τα Μέρη της Κρήτης αλλά και την υπόλοιπη Ελλάδα και το εξωτερικό συμμετείχαν σε ένα απαιτητικό αγώνα 21,1 χλμ.

Οι αθλητές ξεκίνησαν στις 17:30 από το Τζαμί Ιεράπετρας και αφού πέρασαν μπροστά από το Ενετικό φρούριο «Καλές»  διέσχισαν την πόλη και κατευθύνθηκαν ανατολικά και στη συνέχεια βόρεια προς τα όμορφα χωριά της περιοχής του Κάμπου (Βαινιά , Κάτω Χωριό, Πάνω χωριό , Επισκοπή , Κεντρί) και τερμάτισαν στο ίδιο σημείο .

Εξαντλημένοι αλλά με εμφανή την ικανοποίηση στα πρόσωπα τους  για την ποιότητα του αγώνα και τη όμορφη διαδρομή που έτρεξαν έδωσαν το μήνυμα ότι ο αγώνας πρέπει να καθιερωθεί  και να γίνεται κάθε χρόνο με μια αλλαγή στην ημερομηνία έτσι ώστε να πραγματοποιηθεί σε ηπιότερες καιρικές συνθήκες.

Στο αγωνιστικό μέρος τώρα πρώτος στους άνδρες ήταν  ο Μανόλης Σηφάκης από τον Σύλλογο Μαραθωνοδρόμων Κρήτης και την Αγία Βαρβάρα Ηρακλείου με χρόνο   1 ώρα 22’ 57’’ δεύτερος ο Μανόλης Κόκκαλης από τον Αθλητικό Όμιλο Λασιθίου και την Ιεράπετρα με χρόνο 1 ώρα 24’ 51’’ και τρίτος Μιχάλης Αχλάτης από την Ιεράπετρα με χρόνο   1 ώρα 26’ 28’’.Στις γυναίκες πρώτη αναδείχθηκε η Μαρίνα Αχλάτη του Γ.Σ. Λυβικού από την Ιεράπετρα με χρόνο 1 ώρα 43’ 30’’ , δεύτερη η Γραμματικάκη Μαρία από τα Μάλια με χρόνο 1 ώρα 53’ 32’’και τρίτη η Πακκίδη Σύλβια από την Ιεράπετρα με χρόνο 2 ώρα 01’ 33’’.

Παρακάτω δίνονται τα αποτελέσματα αναλυτικά η συνολική κατάταξη και ανά κατηγορίες

Θα πρέπει να ευχαριστήσω εδώ όλους τους εθελοντές που βοήθησαν για να πραγματοποιηθεί αυτή η διοργάνωση, το Σώμα Ερυθρού Σταυρού Ιεράπετρας και το Σώμα Σαμαρειτών Ιεράπετρας για την συνεχή και συμπαράσταση και βοήθεια σε όλες τις αθλητικές εκδηλώσεις που γίνονται στην περιοχή καθώς και τη Λέσχη Τετρακίνησης Ιεράπετρας που πάντα είναι κοντά μας . Επίσης την Τροχαία Ιεράπετρας που χωρίς την βοήθεια της θα ήταν αδύνατη η ασφαλή διεξαγωγή του αγώνα.

Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ στην ΚΟΙΝΩ.ΠΟΛΙΤΙ.Α. Δήμου Ιεράπετρας για την βοήθεια και την συνδρομή της στο να βγει αυτό το καλό αποτέλεσμα καθώς επίσης και τον Δήμο Ιεράπετρας που φρόντισε για την μεταφορά των αθλητών .

Επίσης όλους τους χορηγούς μας που ενίσχυσαν είτε οικονομικά είτε υλικά έτσι ώστε ο αγώνας και η οργάνωση να ήταν όσο το δυνατό πιο άρτια.

Ανανεώνοντας το ραντεβού για τον επόμενο αγώνα , λαμβάνουμε πλέον καθαρά  το μήνυμα ότι τέτοιου τύπου αθλητικές οργανώσεις φέρνουν τον κόσμο πιο κοντά στον αθλητισμό , πιο κοντά τον ένα με τον άλλο.

Εκ της διοργάνωσηςnikos-feretzakis

Νίκος Φερετζάκης

Αναλυτικά το Δ.Τ και τα αποτελέσματα

 [separator top=”20″ style=”shadow”]

Παράρτημα πληροφοριών & υπερσυνδέσεων για την ΕΚΔΗΛΩΣΗ

[checklist icon=”arrow” iconcolor=”” circle=”yes”]

[/checklist] [separator top=”20″ style=”shadow”]

Πληροφορίες ανάρτησης

[xyz-ihs snippet=”Adminsignature”]