Δελτίο Τύπου : Ασφαλτοστρώσεις δρόμων στην Ιεράπετρα

Στις τελευταίες μέρες σε φορείς του Δημοσίου, και στον Δήμο Ιεράπετρας, έχουν παρατηρηθεί επιθέσεις ηλεκτρονικού ψαρέματος (Phising Attacks).
Σας προσκαλούμε σε συνεδρίαση, την 24η Απριλίου 2024 ημέρα Τετάρτη και ώρα 12.00
Η Ολυμπιακή Φλόγα ξεκίνησε το ταξίδι της από την Αρχαία Ολυμπία με
Από το Δήμο Ιεράπετρας ανακοινώνεται ότι για τη διευκόλυνση των υποψηφίων ευρωβουλευτών
Η Ολυμπιακή Φλόγα ξεκίνησε το ταξίδι της από την Αρχαία Ολυμπία σηματοδοτώντας την αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων 2024
Η Επιτροπή Διοργάνωσης Πολιτιστικών Εκδηλώσεων του Δήμου Ιεράπετρας πραγματοποίησε την

Δελτίο Τύπου : Ασφαλτοστρώσεις δρόμων στην Ιεράπετρα


dimos-photomark-only-logo
ΔΗΜΟΣ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
Ταχ.Δ/νση : Πλ.Κανουπάκη
Ταχ.κώδικας: 72200 Ιεράπετρα
Tηλέφωνο: 28423-40300
FAX: 28420-23999
e-mail: press@ierapetra.gov.gr

[separator top=”10″ style=”dotted”]

Ιεράπετρα 18.09.2014

Δελτίο Τύπου
Ασφαλτοστρώσεις δρόμων στην Ιεράπετρα

[dropcap]A[/dropcap]ρχισαν οι εργασίες διάνοιξης και διαμόρφωσης για την υλοποίηση του έργου «ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΕΙΣ ΔΡΟΜΩΝ ΔΗΜΟΥ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ». Το συγκεκριμένο έργο εντάσσεται στο πρόγραμμα ΘΗΣΕΑΣ και είναι προϋπολογισμού 617.593€.  Αφορά τις ασφαλτοστρώσεις του ανατολικού τμήματος της περιφερειακής οδού του σχεδίου πόλης από την επαρχιακή οδό Ιεράπετρας – Παχειάς Άμμου μέχρι την επαρχιακή οδό προς Μακρυλιά, καθώς και των  κάθετων σ’ αυτήν δρόμων.

Το έργο πρόκειται να ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος του έτους και όπως δήλωσε ο αρμόδιος αντιδήμαρχος, κ. Μάνος Λουτσέτης «πρόκειται για ένα έργο που είχε σταματήσει λόγω έλλειψης οικονομικών πόρων του προγράμματος ΘΗΣΕΑΣ.  Περιλαμβάνει ασφαλτοστρώσεις πολλών δρόμων στην περιοχή του νέου σχεδίου πόλης και με την ολοκλήρωσή του πρόκειται να δώσει νέα όψη στην εν λόγω περιοχή και να διευκολύνει τη διέλευση τόσο των πεζών όσο και οχημάτων».

Για την έγκαιρη και ομαλή εκτέλεση του έργου παρακαλούνται οι ιδιοκτήτες όμορων ακινήτων στις παραπάνω οδούς να απομακρύνουν άμεσα τυχόν εγκαταστάσεις ή αντικείμενα που βρίσκονται τοποθετημένα μέσα στα όρια των ρυμοτομημένων τμημάτων και ακολουθούν τις υποδείξεις των αρμοδίων προκειμένου να αποφευχθούν προβλήματα και  καθυστερήσεις στην εκτέλεση του έργου.

 

Γραφείο Τύπου

 [separator top=”20″ style=”shadow”]

Παράρτημα πληροφοριών και υπερσυνδέσεων

[checklist icon=”arrow” iconcolor=”” circle=”yes”]

[/checklist]

[separator top=”30″ style=”shadow”]

Πληροφορίες σύνταξης – ανάρτησης

[xyz-ihs snippet=”Adminsignature”]