Ο νέος πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Ιεράπετρας και η νέα σύσταση των επιτροπών

Στις τελευταίες μέρες σε φορείς του Δημοσίου, και στον Δήμο Ιεράπετρας, έχουν παρατηρηθεί επιθέσεις ηλεκτρονικού ψαρέματος (Phising Attacks).

ΣΑΒΒΑΤΟ 13 ΙΟΥΛΙΟΥ ΕΠΙΣΚΟΠΗ Παραδοσιακοί χοροί και μουσική  ΚΡΗΤΗ  – ΠΟΝΤΟΣ   ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ  ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ Με τη χορευτική ομάδα  της  ΛΕΣΧΗΣ ΠΟΝΤΙΩΝ ΚΑΒΑΛΑΣ με χοροδιδάσκαλο τη  Ματίνα Τσουφίδου και τη   σχολή παραδοσιακών χορών του  Δημήτρη Καπαράκη  με το  συγκρότημα  του Γιάννη Λεμονάκη. Συνδιοργάνωση: Περιφέρεια Κρήτης – Δήμος Ιεράπετρας Πλατεία Επισκοπής – Είσοδος ελεύθερη Έναρξη: 21:00 μ.μ ΓΡΑ […]

Στα πλαίσια του Χρηματοδοτικού Προγράμματος «ΔΡΑΣΕΙΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟΥ ΙΣΟΖΥΓΙΟΥ» του Πράσινου Ταμείου υπογράφτηκε στις 27/1/2023
Το ΚΔΑΠ ΑΜΕΑ Ιεράπετρας προσκαλεί όλους  μας  να  «Λερωθούμε» παίζοντας,
Σας ενημερώνουμε ότι η  εκδήλωση με τη χορευτική ομάδα  της  Λέσχης  Ποντίων Καβάλας με χοροδιδάσκαλο τη 
Λόγω βλάβης, δεν έγινε ζωντανή μετάδοση σε όλη την διάρκεια του Δημοτικού στις 10/07/2024.

Ο νέος πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Ιεράπετρας και η νέα σύσταση των επιτροπών


dimos-photomark-only-logo
ΔΗΜΟΣ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
Ταχ.Δ/νση : Πλ.Κανουπάκη
Ταχ.κώδικας: 72200 Ιεράπετρα
Tηλέφωνο: 28423-40300
FAX: 28420-23999
e-mail: press@ierapetra.gov.gr

[separator top=”10″ style=”dotted”]

Ιεράπετρα 08.09.2014

Δελτίο Τύπου
Ο νέος πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Ιεράπετρας και η νέα σύσταση των επιτροπών 

[dropcap]Τ[/dropcap]ην Κυριακή 7 Σεπτεμβρίου στις 11:00 το πρωί πραγματοποιήθηκαν οι δημαιρεσίες στο Δήμο Ιεράπετρας για την εκλογή του νέου προεδρείου του Δημοτικού Συμβουλίου, των επιτροπών και των εκπροσώπων του Δήμου στην ΠΕΔ Κρήτης.

Στην ψηφοφορία εκλογής του νέου προεδρείου, που συγκάλεσε ο Ιωάννης Τζιρβελάκης, ως πρώτος σε ψήφους δημοτικός σύμβουλος, ψήφισαν 25 δημοτικοί σύμβουλοι, ενώ 2 ήταν απόντες. Σύμφωνα με τα αποτελέσματα νέος πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου αναδείχθηκε ο  Ιωάννης Τζιρβελάκης από την πλειοψηφία,  αντιπρόεδρος ο Γεώργιος Λιανάκης από τη μείζονα μειοψηφία και γραμματέας ο Μιχάλης Σπυριδάκης από την πλειοψηφία.

Όσον αφορά τη σύσταση των επιτροπών, τακτικά μέλη της Οικονομικής Επιτροπής  από την πλειοψηφία εξελέγησαν οι δημοτικοί σύμβουλοι, Γεώργιος Ασπραδάκης, Γεώργιος Μαστοράκης, Μιχάλης Σπυριδάκης και Χρύσα Χατζημαρκάκη. Ενώ από τις παρατάξεις της αντιπολίτευσης εξελέγησαν οι δημοτικοί σύμβουλοι, Γεώργιος Προϊστάκης και Μιχάλης Μαχαιράς. 

Αναπληρωματικά μέλη της Οικονομικής Επιτροπής αναδείχθηκαν οι δημοτικοί σύμβουλοι, Μανώλης Γερακιανάκης, Πέτρος Μαστοράκης, Ανδρέας Παπαδοπετράκης, Μανώλης Βρυγιωνάκης  και Μαρία Κοτσιφάκη.

Στην Επιτροπή Ποιότητας Ζωής, τακτικά μέλη από την παράταξη της πλειοψηφίας εξελέγησαν οι δημοτικοί σύμβουλοι, Μάνος Λουτσέτης, Χριστόφορος Σουραβλής, Αργύρης Πανταζής  και  Μαρία Ρουμελιωτάκη – Σκυβάλου. Ενώ από τις παρατάξεις της αντιπολίτευσης οι δημοτικοί σύμβουλοι, Κωνσταντίνος Μπαλοθιάρης και Γεώργιος Κουγιουμτζάκης.

Αναπληρωματικά μέλη για την Επιτροπή Ποιότητας Ζωής αναδείχθηκαν οι δημοτικοί σύμβουλοι, Μανώλης Γερακιανάκης, Αντώνης Πετράς, Ηλίας Νταραράς, Χαράλαμπος Κορνάρος και Μαρία Κοτσιφάκη.

Τέλος σε ό,τι αφορά τους εκπροσώπους στην ΠΕΔ Κρήτης, από την παράταξη της πλειοψηφίας εξελέγησαν οι δημοτικοί σύμβουλοι, Μανώλης Βρυγιωνάκης, Πέτρος Μαστοράκης, ενώ από την μειοψηφία οι δημοτικοί σύμβουλοι, Γεώργιος Προϊστάκης  και Μιχάλης Μαχαιράς. 

Γραφείο Τύπου

 [separator top=”20″ style=”shadow”]

Παράρτημα πληροφοριών και υπερσυνδέσεων

[checklist icon=”arrow” iconcolor=”” circle=”yes”]

[/checklist]

[separator top=”30″ style=”shadow”]

Πληροφορίες σύνταξης – ανάρτησης

[xyz-ihs snippet=”Adminsignature”]