Δελτίο Τύπου : Στο επίκεντρο της Υπηρεσίας Καθαριότητας οι κάδοι απορριμμάτων

Στις τελευταίες μέρες σε φορείς του Δημοσίου, και στον Δήμο Ιεράπετρας, έχουν παρατηρηθεί επιθέσεις ηλεκτρονικού ψαρέματος (Phising Attacks).
Ο Δήμαρχος Ιεράπετρας κ. Εμμανουήλ Φραγκούλης σας προσκαλεί
Ο Δήμος Ιεράπετρας ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου,  δέκα τεσσάρων (14) ατόμων,

ΘΕΜΑ:  «Πρόσκληση σε Δ.Σ.» Σας προσκαλούμε, σε  τακτική συνεδρίαση, την 25η  Ιουλίου 2024,  ημέρα Πέμπτη και ώρα 12:30 στη μικρή αίθουσα Μελίνα Μερκούρη, 1Ος όροφος, επί της οδού Δημοκρατίας 31  με θέματα:                                                 

ΘΕΜΑ: Πρόσκληση σε τακτική συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής. Σας προσκαλούμε στις 23/07/2024, ημέρα Τρίτη και ώρα 13:00 σε τακτική συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής Δήμου Ιεράπετραςπου θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Κατάστημα Δημοκρατίας 31 (Γραφείου Δημάρχου) στον 3ο όροφο για τη συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα: 1 Διαγραφή τελών άρδευσης, λόγω λανθασμένων χρεώσεων της υπηρεσίας.(Εισηγητής: […]

Δελτίο Τύπου : Στο επίκεντρο της Υπηρεσίας Καθαριότητας οι κάδοι απορριμμάτων


dimos-photomark-only-logo
ΔΗΜΟΣ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
Ταχ.Δ/νση : Πλ.Κανουπάκη
Ταχ.κώδικας: 72200 Ιεράπετρα
Tηλέφωνο: 28423-40300
FAX: 28420-23999
e-mail: press@ierapetra.gov.gr

[separator top=”10″ style=”dotted”]

Ιεράπετρα 04.09.2014

Δελτίο Τύπου
Στο επίκεντρο της  Υπηρεσίας Καθαριότητας οι κάδοι απορριμμάτων 

[dropcap]Μ[/dropcap]ε αλλαγές στις θέσεις αλλά και αντικαταστάσεις των φθαρμένων κάδων απορριμμάτων ξεκίνησε η Υπηρεσία Καθαριότητας του δήμου τις παρεμβάσεις της στην πόλη της Ιεράπετρας.

Προκειμένου να αντιμετωπιστεί το μεγάλο πρόβλημα που δημιουργείται σε πολλά σημεία της πόλης και η αισθητική ρύπανση που προκαλείται από τους ανοικτούς και εκτεθειμένους κάδους, η υπηρεσία προβαίνει σταδιακά στην αλλαγή θέσεων και  στην αλλαγή του τρόπου τοποθέτησής τους, καθώς επίσης και στην αντικατάσταση και τον καθαρισμό τους.

Ήδη έχουν τοποθετηθεί νέοι κάδοι σε νέα θέση στο χώρο πίσω από το Λιμεναρχείο, στο χώρο του 1ου Δημοτικού στην Κάτω Μερά και στο χώρο που γίνεται η συγκέντρωση των απορριμμάτων από τα καταστήματα εστίασης παραπλεύρως του δημαρχείου, ενώ αναμένεται αυτό να επεκταθεί σε όλη την πόλη.

 Όπως δήλωσε ο αρμόδιος αντιδήμαρχος, κ. Πανταζής «στόχος είναι οι κάδοι απορριμμάτων στην Ιεράπετρα να πάψουν να αποτελούν εστία μόλυνσης και αισθητικής ρύπανσης. Άμεση προτεραιότητα είναι η τοποθέτησή τους στα κατάλληλα σημεία και παράλληλα ο συχνός καθαρισμός τους, προκειμένου να αποκατασταθεί η εικόνα της πόλης και να αλλάξει όψη το αστικό κέντρο. Για τους λόγους αυτούς στο εξής τα καπάκια σε όλους τους κάδους  απορριμμάτων θα πρέπει να παραμένουν κλειστά και σε καμία περίπτωση απορρίμματα δεν θα πρέπει να πέφτουν έξω από τους κάδους»      

Γραφείο Τύπου

 [separator top=”20″ style=”shadow”]

Παράρτημα πληροφοριών και υπερσυνδέσεων

[checklist icon=”arrow” iconcolor=”” circle=”yes”]

[/checklist]

[separator top=”30″ style=”shadow”]

Πληροφορίες σύνταξης – ανάρτησης

[xyz-ihs snippet=”Adminsignature”]