Συνάντηση του Δημάρχου Ιεράπετρας με τον Περιφερειάρχη Κρήτης

Στις τελευταίες μέρες σε φορείς του Δημοσίου, και στον Δήμο Ιεράπετρας, έχουν παρατηρηθεί επιθέσεις ηλεκτρονικού ψαρέματος (Phising Attacks).
Σας προσκαλούμε στις 22/05/2024, ημέρα Τετάρτη και ώρα 13:00 σε τακτική συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής
19 Μαΐου, μια ιστορική και σημαντική μέρα για ολόκληρο τον Ελληνισμό απανταχού της γης.
Ο Οργανισμός «Το Χαμόγελο του Παιδιού»  σε συνεργασία με την 7η Υγειονομική Περιφέρεια Κρήτης, τον Ιατρικό
Σας προσκαλούμε στις 21/5/2024, ημέρα Τρίτηκαι ώρα 13:30 σε τακτική συνεδρίαση της
Γνωστοποίηση εκλογικών τμημάτων και καταστημάτων ψηφοφορίας για την ανάδειξη των μελών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου της 9ης Ιουνίου 2024

Συνάντηση του Δημάρχου Ιεράπετρας με τον Περιφερειάρχη Κρήτης

Ιεράπετρα, 09.06.2020

 

Δελτίο Τύπου

Συνάντηση του Δημάρχου Ιεράπετρας με τον Περιφερειάρχη Κρήτης

[dropcap]Σ[/dropcap]υνάντηση πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης με τον Περιφερειάρχη Κρήτης κ. Σταύρο Αρναουτάκη.

Η συζήτηση επικεντρώθηκε σε έργα που βρίσκονται υπό εξέλιξη στο Δήμο Ιεράπετρας και χρειάζονται επιπλέον χρηματοδοτήσεις αλλά και σε νέα έργα που καταθέτει ο Δήμος Ιεράπετρας μέχρι το τέλος του μήνα.

kalantzakis-arnaoutakis

Τα έργα αφορούν την ολοκλήρωση και τον εξοπλισμό του Γηροκομείου Ιεράπετρας, τη νέα ψηφιακή βιβλιοθήκη, την προμήθεια νέων κλαδοτεμαχιστών, αναπλάσεις και έργα οδοποιίας στο πλαίσιο των ΟΧΕ για το Στόμιο, τη Γρα Λυγιά και την Παχειά Άμμο και το νέο Εκθεσιακό Κέντρο Ιεράπετρας.

Ο Δήμαρχος Ιεράπετρας ευχαρίστησε τον Περιφερειάρχη για την άψογη και αποδοτική συνεργασία και τόνισε: «Ως δημοτική αρχή βρισκόμαστε πάντα σε εγρήγορση και σε ετοιμότητα ώστε να εκμεταλλευόμαστε κάθε πρόγραμμα και να φέρνουμε στην Ιεράπετρα συνεχώς νέες χρηματοδοτήσεις για μικρά και μεγάλα έργα

Γραφείο Τύπου< Δήμου Ιεράπετρας