Δελτίο Τύπου : Οργάνωση των υπηρεσιών και ανάλυση των οικονομικών, οι δύο άμεσοι στόχοι του δήμου Ιεράπετρας

Στις τελευταίες μέρες σε φορείς του Δημοσίου, και στον Δήμο Ιεράπετρας, έχουν παρατηρηθεί επιθέσεις ηλεκτρονικού ψαρέματος (Phising Attacks).
Ο Δήμος Ιεράπετρας ενημερώνει ότι κατά τις ημέρες του  καύσωνα και για την προστασία των αστέγων
Από τη Δ/νση Κοινωνικής Πολιτικής, Δημόσιας Υγείας, παιδείας και Αθλητισμού του Δήμου Ιεράπετρας ανακοινώνετα

ΚΥΡΒΕΙΑ 2024 – ΠΕΜΠΤΗ 18 ΙΟΥΛΙΟΥ 1.ΜΥΡΤΟΣ Αυλή Ιερού Ναού Αγίου Αντωνίου Ρεσιτάλ κιθάρας  με  τον διαπρεπή κιθαρίστα  ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΟΤΡΩΝΑΚΗ Έναρξη: 9:30 μ.μ Είσοδος: Ελεύθερη Οργάνωση : Πολιτιστική Επιτροπή Μύρτου 2.ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΕΡΩΤΟΚΡΙΤΟΣ (ΕΠΙΣΥΝΑΨΗ ΑΡΧΕΙΩΝ) ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΣΚΗΝΗ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΕΩΣ 142 ΤΗΛ. 2813 013 218 – 6932 858624 Facebook – ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΣΚΗΝΗ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ www.theatrikiskini.gr Email: […]

Με εξαιρετική επιτυχία και με την παρουσία πλήθος κόσμου πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση  «Πόντος – Κρήτη,
Με την προϊσταμένη της Εφορείας Αρχαιοτήτων  Νομού Λασιθίου Χρύσα Σοφιανού,  είχε συνάντηση ο Δήμαρχος Ιεράπετρας

Δελτίο Τύπου : Οργάνωση των υπηρεσιών και ανάλυση των οικονομικών, οι δύο άμεσοι στόχοι του δήμου Ιεράπετρας


dimos-photomark-only-logo
ΔΗΜΟΣ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
Ταχ.Δ/νση : Πλ.Κανουπάκη
Ταχ.κώδικας: 72200 Ιεράπετρα
Tηλέφωνο: 28423-40300
FAX: 28420-23999
e-mail: press@ierapetra.gov.gr

[separator top=”10″ style=”dotted”]

Ιεράπετρα 24.09.2014

Δελτίο Τύπου

Οργάνωση των υπηρεσιών και ανάλυση των οικονομικών, οι δύο άμεσοι στόχοι του δήμου Ιεράπετρας

[dropcap]Μ[/dropcap]ε βασικούς στόχους την οργάνωση των υπηρεσιών και την ανάλυση των οικονομικών στοιχείων του δήμου, ο αντιδήμαρχος οικονομικών και διοικητικών υπηρεσιών, κ Φραγκούλης ξεκίνησε τη θητεία του στο δήμο Ιεράπετρας.

Έχοντα σαν πρώτιστο μέλημά του την παροχή ποιοτικών υπηρεσιών  στον πολίτη και την υποστήριξη των εργαζομένων στο καθημερινό τους έργο, το τρέχον διάστημα   προχωρά την ανακατανομή του προσωπικού και την αναδιοργάνωση των υπηρεσιών με στόχο πάντα τη δημιουργία ενός ευέλικτου πλαισίου εργασίας και εξυπηρέτησης εργαζομένων και πολιτών αντίστοιχα.

Τοποθετήσεις υπαλλήλων σε νέες θέσεις με ανακατανομή του προσωπικού,  ανάθεση καθηκόντων, αρμοδιοτήτων και αντικειμένων, για την κάλυψη αναγκών και την υποστήριξη των υπηρεσιών, αλλά και μηχανοργάνωση  με στόχο την ευελιξία και την αναβάθμιση των υπηρεσιών είναι μερικές από τις βασικές προτεραιότητες της υπηρεσίας με τις οποίες ασχολείται την τρέχουσα περίοδο.

Παράλληλα, η ανάλυση των οικονομικών στοιχείων του δήμου, ο προσδιορισμός των εσόδων, των εξόδων, των ανείσπρακτων οφειλών αλλά και των οικονομικών υποχρεώσεων είναι σημαντικά θέματα που απασχολούν την υπηρεσία, αφού αποτελούν προϋποθέσεις για σωστό  προγραμματισμό, δρομολόγηση και υλοποίηση έργων, παρεμβάσεων και βέβαια ανάπτυξη και πρόοδο.

Στη φάση αυτή προβαίνουμε στον έλεγχο τον οικονομικών δηλώνει ο αντιδήμαρχος διοικητικών και οικονομικών υπηρεσιών, κ. Φραγκούλης.  Έχοντας μια πλήρη ανάλυση των οικονομικών δεδομένων θα μπορούμε να ελέγξουμε την ανταποδοτικότητα και τους τομείς που αντιμετωπίζουν πρόβλημα προκειμένου να προβούμε σε εξορθολογισμό των οικονομικών μέσα από στοχευμένες κινήσεις 

Όπως τονίζει ο κ. Φραγκούλης «θέλουμε και προσπαθούμε να οργανώσουμε τις υπηρεσίες του δήμου Ιεράπετρας, στηρίζοντας αφενός το δύσκολο καθημερινό έργο των εργαζομένων και  παρέχοντας αφετέρου  ποιοτικές και σύγχρονες υπηρεσίες στους δημότες μας. Στόχος μας είναι ο δήμος Ιεράπετρας να  αποκτήσει  μια νέα πιο αντιπροσωπευτική εικόνα αντάξια των δυνατοτήτων του».

 

Γραφείο Τύπου

 [separator top=”20″ style=”shadow”]

Παράρτημα πληροφοριών και υπερσυνδέσεων

[checklist icon=”arrow” iconcolor=”” circle=”yes”]

[/checklist]

[separator top=”30″ style=”shadow”]

Πληροφορίες σύνταξης – ανάρτησης

[xyz-ihs snippet=”Adminsignature”]