Προμήθεια φυτών από το Δήμο Ιεράπετρας

Στις τελευταίες μέρες σε φορείς του Δημοσίου, και στον Δήμο Ιεράπετρας, έχουν παρατηρηθεί επιθέσεις ηλεκτρονικού ψαρέματος (Phising Attacks).

ΣΑΒΒΑΤΟ 13 ΙΟΥΛΙΟΥ ΕΠΙΣΚΟΠΗ Παραδοσιακοί χοροί και μουσική  ΚΡΗΤΗ  – ΠΟΝΤΟΣ   ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ  ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ Με τη χορευτική ομάδα  της  ΛΕΣΧΗΣ ΠΟΝΤΙΩΝ ΚΑΒΑΛΑΣ με χοροδιδάσκαλο τη  Ματίνα Τσουφίδου και τη   σχολή παραδοσιακών χορών του  Δημήτρη Καπαράκη  με το  συγκρότημα  του Γιάννη Λεμονάκη. Συνδιοργάνωση: Περιφέρεια Κρήτης – Δήμος Ιεράπετρας Πλατεία Επισκοπής – Είσοδος ελεύθερη Έναρξη: 21:00 μ.μ ΓΡΑ […]

Στα πλαίσια του Χρηματοδοτικού Προγράμματος «ΔΡΑΣΕΙΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟΥ ΙΣΟΖΥΓΙΟΥ» του Πράσινου Ταμείου υπογράφτηκε στις 27/1/2023
Το ΚΔΑΠ ΑΜΕΑ Ιεράπετρας προσκαλεί όλους  μας  να  «Λερωθούμε» παίζοντας,
Σας ενημερώνουμε ότι η  εκδήλωση με τη χορευτική ομάδα  της  Λέσχης  Ποντίων Καβάλας με χοροδιδάσκαλο τη 
Λόγω βλάβης, δεν έγινε ζωντανή μετάδοση σε όλη την διάρκεια του Δημοτικού στις 10/07/2024.

Προμήθεια φυτών από το Δήμο Ιεράπετρας


dimos-photomark-only-logo
ΔΗΜΟΣ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
Ταχ.Δ/νση : Πλ.Κανουπάκη
Ταχ.κώδικας: 72200 Ιεράπετρα
Tηλέφωνο: 28423-40300
FAX: 28420-23999
e-mail: press@ierapetra.gov.gr

[separator top=”10″ style=”dotted”]

Ιεράπετρα 07.11.2014

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Προμήθεια  φυτών  από το Δήμο Ιεράπετρας

[dropcap]Σ[/dropcap]ε προμήθεια διαφόρων ειδών φυτών προχώρησε η αρμόδια υπηρεσία του δήμου Ιεράπετρας από το κρατικό φυτώριο της Φοινικιάς στο Ηράκλειο. Συγκεκριμένα στο πλαίσιο της μέριμνας για την βελτίωση του πρασίνου στην πόλη της Ιεράπετρας, η υπηρεσία προμηθεύτηκε φυτά, όπως πικροδάφνες, αγγελικές, υβίσκους τα οποία θα τοποθετηθούν σε σημεία της πόλης αλλά και των τοπικών κοινοτήτων που υπάρχει ανάγκη αισθητικής βελτίωσης.

pantazis-argirisΗ ενέργεια αυτή είναι μία από τις πολλές που θα πρέπει να γίνουν, όπως τόνισε τόσο ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος, κ. Αργύρης Πανταζής όσο και ο Πρόεδρος της Επιτροπής Πρασίνου, κ. Πέτρος Μαστοράκης. Όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά, καθώς η Ιεράπετρα έχει μεγάλη ανάγκη από δημιουργία χώρων πρασίνου και ανάλογες παρεμβάσεις, απαιτείται οργανωμένη προσπάθεια προκειμένου να γίνουν οι κατάλληλες μελέτες πρασίνου και να ιξιο.

Όπως τόνισε ο κ. Πανταζής « η έγκαιρη προμήθεια των φυτών από την υπηρεσία, μας έδωσε τη δυνατότητα να προμηθευτούμε  μεγάλα  φυτά τα οποία στο επόμενο διάστημα θα  φυτεύσουμε σε διαφορά σημεία στην προσπάθειά μας να  ομορφύνουμε την πόλη μας».    

Γραφείο Τύπου

ierapetra-fyta-promitheia

 [separator top=”20″ style=”shadow”]

Παράρτημα πληροφοριών και υπερσυνδέσεων

[checklist icon=”arrow” iconcolor=”” circle=”yes”]

[/checklist]

[separator top=”30″ style=”shadow”]

Πληροφορίες σύνταξης – ανάρτησης

[xyz-ihs snippet=”Adminsignature”]