Νέοι στόχοι για το Κοινωνικό Παντοπωλείο Ιεράπετρας από την Επιτροπή Διαχείρισης

Στις τελευταίες μέρες σε φορείς του Δημοσίου, και στον Δήμο Ιεράπετρας, έχουν παρατηρηθεί επιθέσεις ηλεκτρονικού ψαρέματος (Phising Attacks).
Ο Δήμαρχος Ιεράπετρας κ. Εμμανουήλ Φραγκούλης σας προσκαλεί
Ο Δήμος Ιεράπετρας ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου,  δέκα τεσσάρων (14) ατόμων,

ΘΕΜΑ:  «Πρόσκληση σε Δ.Σ.» Σας προσκαλούμε, σε  τακτική συνεδρίαση, την 25η  Ιουλίου 2024,  ημέρα Πέμπτη και ώρα 12:30 στη μικρή αίθουσα Μελίνα Μερκούρη, 1Ος όροφος, επί της οδού Δημοκρατίας 31  με θέματα:                                                 

ΘΕΜΑ: Πρόσκληση σε τακτική συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής. Σας προσκαλούμε στις 23/07/2024, ημέρα Τρίτη και ώρα 13:00 σε τακτική συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής Δήμου Ιεράπετραςπου θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Κατάστημα Δημοκρατίας 31 (Γραφείου Δημάρχου) στον 3ο όροφο για τη συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα: 1 Διαγραφή τελών άρδευσης, λόγω λανθασμένων χρεώσεων της υπηρεσίας.(Εισηγητής: […]

Νέοι στόχοι για το Κοινωνικό Παντοπωλείο Ιεράπετρας από την Επιτροπή Διαχείρισης


dimos-photomark-only-logo
ΔΗΜΟΣ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
Ταχ.Δ/νση : Πλ.Κανουπάκη
Ταχ.κώδικας: 72200 Ιεράπετρα
Tηλέφωνο: 28423-40300
FAX: 28420-23999
e-mail: press@ierapetra.gov.gr

[separator top=”10″ style=”dotted”]

Ιεράπετρα 10.11.2014

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Νέοι  στόχοι για το Κοινωνικό Παντοπωλείο Ιεράπετρας από την Επιτροπή Διαχείρισης

[dropcap]Μ[/dropcap]ε πολλούς στόχους και διάθεση για προσφορά ξεκινά η νέα Επιτροπή  Διαχείρισης του Κοινωνικού Παντοπωλείου Ιεράπετρας μετά την παραλαβή που έγινε στην πρόσφατη συνεδρίαση κατά την οποία παραβρέθηκαν και ο απερχόμενος πρόεδρος της Επιτροπής Διαχείρισης, πρώην δήμαρχος, κ. Σ. Αναστασάκης, ο απερχόμενος συντονιστής διαχειριστής, κ. Χ. Κανάκης και μέλη της απερχόμενης και της νέας διαχειριστικής επιτροπής.

Μετά τη σχετική ενημέρωση που έγινε από τον κ. Κανάκη σχετικά με τη δραστηριότητα του Κοινωνικού Παντοπωλείου τα τελευταία τέσσερα περίπου χρόνια, έγινε η διαδικασία παράδοσης και παραλαβής στη νέα διαχειριστική επιτροπή, πρόεδρος της οποίας είναι ο αντιδήμαρχος, κ. Μανώλης Φραγκούλης και συντονίστρια – διαχειρίστρια, η κα. Κική Χασάπη – Φρονιμάκη.

Όπως τονίστηκε τόσο από τον νέο  πρόεδρο και την νέα συντονίστρια όσο και από τα μέλη της νέας επιτροπής το Κοινωνικό Παντοπωλείο Ιεράπετρας καλείται να συνεχίσει το σημαντικό έργο του για την υποστήριξη ευαίσθητων πληθυσμιακά ομάδων και την παροχή ευκαιριών επανένταξης και κοινωνικής ενσωμάτωσης. Στόχο δεν  αποτελεί μόνο η παροχή τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης, αλλά και η παροχή ευκαιριών για ένταξη στο κοινωνικό σύνολο και στην παραγωγική τάξη σε περιπτώσεις που υπάρχουν οι απαιτούμενες προϋποθέσεις.

Όπως ανέφερε συγκεκριμένα ο κ. Φραγκούλης «η προηγούμενη διαχειριστική επιτροπή και ο κ. Κανάκης αφήνουν πίσω τους ένα σπουδαίο έργο το οποίο εμείς έχουμε την ευθύνη και την υποχρέωση να το συνεχίσουμε και να το εξελίξουμε. Με την εποικοδομητική συνεργασία με όλα τα μέλη της διαχειριστικής επιτροπής, με πολλή διάθεση για προσφορά και πολλούς νέους στόχους  ξεκινάμε την προσπάθειά μας με απώτερο σκοπό να μπορέσουμε να προσφέρουμε σε συμπολίτες μας αυτά που η κρίση τους στερεί».

Τέλος, όπως  επισήμανε και η νέα συντονίστρια, κα. Χασάπη «το Κοινωνικό Παντοπωλείο της Ιεράπετρας αποτελεί την έμπρακτη απόδειξη του πόσο δυνατός είναι ο εθελοντισμός στην πόλη μας. Στήθηκε στο παρελθόν από ανθρώπους που δούλεψαν εθελοντικά, υποστηρίχθηκε όλα αυτά τα χρόνια από επιχειρήσεις που προσέφεραν εθελοντικά και  τώρα καλούμαστε να συνεχίσουμε αυτή την μέχρι τώρα προσπάθεια, θέτοντας βάσεις για την περαιτέρω εξέλιξή του με τρόπο που θα ωφελήσει συνανθρώπους μας, δίνοντάς ευκαιρίες βελτίωσης της καθημερινότητας  τους.»

Γραφείο Τύπου

 

 [separator top=”20″ style=”shadow”]

Παράρτημα πληροφοριών και υπερσυνδέσεων

[checklist icon=”arrow” iconcolor=”” circle=”yes”]

[/checklist]

[separator top=”30″ style=”shadow”]

Πληροφορίες σύνταξης – ανάρτησης

[xyz-ihs snippet=”Adminsignature”]