Ανακύκλωση γυαλιού στο Δήμο Ιεράπετρας (18 κάδους ανακύκλωσης γυαλιού προμηθεύτηκε o Δήμος)

Στις τελευταίες μέρες σε φορείς του Δημοσίου, και στον Δήμο Ιεράπετρας, έχουν παρατηρηθεί επιθέσεις ηλεκτρονικού ψαρέματος (Phising Attacks).
Ο Δήμος Ιεράπετρας ενημερώνει ότι κατά τις ημέρες του  καύσωνα και για την προστασία των αστέγων
Από τη Δ/νση Κοινωνικής Πολιτικής, Δημόσιας Υγείας, παιδείας και Αθλητισμού του Δήμου Ιεράπετρας ανακοινώνετα

ΚΥΡΒΕΙΑ 2024 – ΠΕΜΠΤΗ 18 ΙΟΥΛΙΟΥ 1.ΜΥΡΤΟΣ Αυλή Ιερού Ναού Αγίου Αντωνίου Ρεσιτάλ κιθάρας  με  τον διαπρεπή κιθαρίστα  ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΟΤΡΩΝΑΚΗ Έναρξη: 9:30 μ.μ Είσοδος: Ελεύθερη Οργάνωση : Πολιτιστική Επιτροπή Μύρτου 2.ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΕΡΩΤΟΚΡΙΤΟΣ (ΕΠΙΣΥΝΑΨΗ ΑΡΧΕΙΩΝ) ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΣΚΗΝΗ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΕΩΣ 142 ΤΗΛ. 2813 013 218 – 6932 858624 Facebook – ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΣΚΗΝΗ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ www.theatrikiskini.gr Email: […]

Με εξαιρετική επιτυχία και με την παρουσία πλήθος κόσμου πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση  «Πόντος – Κρήτη,
Με την προϊσταμένη της Εφορείας Αρχαιοτήτων  Νομού Λασιθίου Χρύσα Σοφιανού,  είχε συνάντηση ο Δήμαρχος Ιεράπετρας

Ανακύκλωση γυαλιού στο Δήμο Ιεράπετρας (18 κάδους ανακύκλωσης γυαλιού προμηθεύτηκε o Δήμος)

dimos-photomark-only-logoΔΗΜΟΣ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
Ταχ.Δ/νση : Πλ.Κανουπάκη
Ταχ.κώδικας: 72200 Ιεράπετρα
Tηλέφωνο: 28423-40300
FAX: 28420-23999
e-mail: press@ierapetra.gov.gr

[separator top=”10″ style=”dotted”]

Ιεράπετρα 11.03.2015

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ανακύκλωση γυαλιού στο Δήμο Ιεράπετρας

[dropcap]Δ[/dropcap]εκαοκτώ κάδους ανακύκλωσης γυαλιού προμηθεύτηκε η Υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου Ιεράπετρας, με την τοποθέτηση των οποίων ξεκινά και επίσημα η ανακύκλωση γυάλινων συσκευασιών στην πόλη και σε τοπικές κοινότητες του δήμου, μετά και από τη σύμβαση που υπογράφτηκε με την Ελληνική Εταιρεία Ανακύκλωσης.

Οι  ειδικοί κάδοι ανακύκλωσης τοποθετήθηκαν τόσο σε σημεία της πόλης της Ιεράπετρας και στη Δημοτική Ενότητα Μακρύ Γιαλού όσο και σε κάποιες Τοπικές Κοινότητες σε σημεία που υπάρχουν καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος ή ξενοδοχειακές μονάδες. Συγκεκριμένα  ειδικοί κώδωνες τοποθετήθηκαν στο χώρου όπισθεν του Δημαρχείου στο παραλιακό πάργκινγκ, στο τρίτο Γυμνάσιο, στην περιοχή του Αφέντη Χριστού στην Κάτω Μερά, στην πλατεία Τζαμί, στο Παραλιακό Γυμναστήριο, σε κεντρικά σημεία της πόλης έξω από σούπερ μάρκετ, στη Δημοτική Ενότητα Μακρύ Γιαλού, στην Τοπική Κοινότητα Μύρτου και στο Στόμιο, ενώ αναμένεται να τοποθετηθούν και σε άλλα σημεία, εφόσον υπάρξει ανάγκη.

argyrios-pantazis-antidimarxos-ierapetrasΑπώτερος σκοπός, όπως δηλώνει ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας, κ. Αργύρης Πανταζής είναι η ευαισθητοποίηση των πολιτών, η μείωση των οικιακών απορριμμάτων και βέβαια η προστασία του περιβάλλοντος.

Η αποκομιδή των γυάλινων συσκευασιών θα γίνεται από ειδικό μηχάνημα, χωρίς να βαρύνει το δήμο και το όφελος μέσα από τη συγκεκριμένη παροχή αναμένεται να είναι σημαντικό, αφού, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο κ. Πανταζής θα μειωθούν οι ποσότητες των μεταφερόμενων απορριμμάτων και κατά συνέπεια το κόστος τους.

Πρόθεση της υπηρεσίας, όπως τόνισε είναι να μη δημιουργηθούν αισθητικά προβλήματα με την τοποθέτησή των ειδικών κάδων, γι’ αυτό  θα προβλεφθούν μετακινήσεις τους, όπου και όποτε χρειάζεται, έχοντας πάντα ως στόχο μας μια καθαρή και όμορφη πόλη.

Γραφείο Τύπου

[separator top=”20″ style=”shadow”]

Παράρτημα πληροφοριών και υπερσυνδέσεων

[checklist icon=”arrow” iconcolor=”” circle=”yes”]

[/checklist]

[separator top=”30″ style=”shadow”]

Πληροφορίες σύνταξης – ανάρτησης

[xyz-ihs snippet=”Adminsignature”]