Η απάντηση της προέδρου της ΚΟΙΝΩ.ΠΟΛΙΤΙ.Α στην ανοικτή επιστολή της Κίνησης Πολιτών Δήμου Ιεράπετρας

Στις τελευταίες μέρες σε φορείς του Δημοσίου, και στον Δήμο Ιεράπετρας, έχουν παρατηρηθεί επιθέσεις ηλεκτρονικού ψαρέματος (Phising Attacks).

ΣΑΒΒΑΤΟ 13 ΙΟΥΛΙΟΥ ΕΠΙΣΚΟΠΗ Παραδοσιακοί χοροί και μουσική  ΚΡΗΤΗ  – ΠΟΝΤΟΣ   ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ  ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ Με τη χορευτική ομάδα  της  ΛΕΣΧΗΣ ΠΟΝΤΙΩΝ ΚΑΒΑΛΑΣ με χοροδιδάσκαλο τη  Ματίνα Τσουφίδου και τη   σχολή παραδοσιακών χορών του  Δημήτρη Καπαράκη  με το  συγκρότημα  του Γιάννη Λεμονάκη. Συνδιοργάνωση: Περιφέρεια Κρήτης – Δήμος Ιεράπετρας Πλατεία Επισκοπής – Είσοδος ελεύθερη Έναρξη: 21:00 μ.μ ΓΡΑ […]

Στα πλαίσια του Χρηματοδοτικού Προγράμματος «ΔΡΑΣΕΙΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟΥ ΙΣΟΖΥΓΙΟΥ» του Πράσινου Ταμείου υπογράφτηκε στις 27/1/2023
Το ΚΔΑΠ ΑΜΕΑ Ιεράπετρας προσκαλεί όλους  μας  να  «Λερωθούμε» παίζοντας,
Σας ενημερώνουμε ότι η  εκδήλωση με τη χορευτική ομάδα  της  Λέσχης  Ποντίων Καβάλας με χοροδιδάσκαλο τη 
Λόγω βλάβης, δεν έγινε ζωντανή μετάδοση σε όλη την διάρκεια του Δημοτικού στις 10/07/2024.

Η απάντηση της προέδρου της ΚΟΙΝΩ.ΠΟΛΙΤΙ.Α στην ανοικτή επιστολή της Κίνησης Πολιτών Δήμου Ιεράπετρας

dimos-photomark-only-logoΔΗΜΟΣ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
Ταχ.Δ/νση : Πλ.Κανουπάκη
Ταχ.κώδικας: 72200 Ιεράπετρα
Tηλέφωνο: 28423-40300
FAX: 28420-23999
e-mail: press@ierapetra.gov.gr

[separator top=”10″ style=”dotted”]

Ιεράπετρα 12.03.2015

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η απάντηση της προέδρου της ΚΟΙΝΩ.ΠΟΛΙΤΙ.Α στην ανοικτή επιστολή της Κίνησης Πολιτών Δήμου Ιεράπετρας

xrysa-xatzimarkaki-proedros-npdd-koinopolitia«η ΚΟΙΝΩ.ΠΟΛΙΤΙ.Α. στηρίζει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις δομές των παιδικών και βρεφονηπιακών σταθμών, τόσο σε επίπεδο κτηριακών υποδομών όσο και σε επίπεδο προσωπικού. Δυστυχώς, οι δυσκολίες που αντιμετωπίζει ο δημόσιος τομέας την τρέχουσα περίοδο δημιουργούν προβλήματα, για τα οποία δεν ευθυνόμαστε σαν υπηρεσία.

Από τη μεριά μας προσπαθούμε πάντα να κάνουμε έγκαιρα τις ανανεώσεις των συμβάσεων, ώστε να μην προκύπτουν ελλείψεις προσωπικού, ενώ παράλληλα στόχος και μέριμνά μας είναι και η ενίσχυση του παιδαγωγικού έργου μέσω της παροχής μαθημάτων μουσικής, εικαστικών και στο προσεχές διάστημα ακόμα και γυμναστικής.

Από τη θέση μου ως πρόεδρος, διαβεβαιώνω τους γονείς πως οι βρεφονηπιακοί σταθμοί του Δήμου Ιεράπετρας λειτουργούν καθημερινά σε συνθήκες ασφάλειας. Όλοι εμείς, το προσωπικό και οι παιδαγωγοί, καταβάλλουμε κάθε προσπάθεια για να καλύπτουμε τις υπάρχουσες ανάγκες με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Χαρακτηριστικό της προσπάθειας που καταβάλουμε είναι ότι η ΚΟΙΝΩ.ΠΟΛΙΤΙ.Α από το Σεπτέμβριο έως σήμερα έχει προκηρύξει 25 θέσεις εργασίας για τη στελέχωση των δομών της, ενώ χαρακτηριστικό των δυσκολιών που αντιμετωπίζουμε, και είναι αποτέλεσμα της κυβερνητικής πολιτικής, είναι οι μειώσεις προσωπικού. Μόλις χθες πληροφορηθήκαμε τη μείωση των θέσεων κοινωφελούς εργασίας για βρεφονηπιοκόμους από δέκα που είχαν εγκριθεί σε μόλις πέντε γεγονός που σίγουρα επηρεάζει αρνητικά την όλη προσπάθειά μας»

[separator top=”20″ style=”shadow”]

Παράρτημα πληροφοριών και υπερσυνδέσεων

[checklist icon=”arrow” iconcolor=”” circle=”yes”]

[/checklist]

[separator top=”30″ style=”shadow”]

Πληροφορίες σύνταξης – ανάρτησης

[xyz-ihs snippet=”Adminsignature”]