Θερμή υποδοχή για το πλοίο της Ελπίδας από το Κουβέιτ στην Ιεράπετρα

Στις τελευταίες μέρες σε φορείς του Δημοσίου, και στον Δήμο Ιεράπετρας, έχουν παρατηρηθεί επιθέσεις ηλεκτρονικού ψαρέματος (Phising Attacks).
Ο Δήμος Ιεράπετρας ενημερώνει ότι κατά τις ημέρες του  καύσωνα και για την προστασία των αστέγων
Από τη Δ/νση Κοινωνικής Πολιτικής, Δημόσιας Υγείας, παιδείας και Αθλητισμού του Δήμου Ιεράπετρας ανακοινώνετα

ΚΥΡΒΕΙΑ 2024 – ΠΕΜΠΤΗ 18 ΙΟΥΛΙΟΥ 1.ΜΥΡΤΟΣ Αυλή Ιερού Ναού Αγίου Αντωνίου Ρεσιτάλ κιθάρας  με  τον διαπρεπή κιθαρίστα  ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΟΤΡΩΝΑΚΗ Έναρξη: 9:30 μ.μ Είσοδος: Ελεύθερη Οργάνωση : Πολιτιστική Επιτροπή Μύρτου 2.ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΕΡΩΤΟΚΡΙΤΟΣ (ΕΠΙΣΥΝΑΨΗ ΑΡΧΕΙΩΝ) ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΣΚΗΝΗ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΕΩΣ 142 ΤΗΛ. 2813 013 218 – 6932 858624 Facebook – ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΣΚΗΝΗ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ www.theatrikiskini.gr Email: […]

Με εξαιρετική επιτυχία και με την παρουσία πλήθος κόσμου πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση  «Πόντος – Κρήτη,
Με την προϊσταμένη της Εφορείας Αρχαιοτήτων  Νομού Λασιθίου Χρύσα Σοφιανού,  είχε συνάντηση ο Δήμαρχος Ιεράπετρας

Θερμή υποδοχή για το πλοίο της Ελπίδας από το Κουβέιτ στην Ιεράπετρα


dimos-photomark-only-logo
ΔΗΜΟΣ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ
Ιεράπετρα 11.06.2014

[separator top=”30″ style=”dotted”]

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

[dropcap]Θ[/dropcap]ερμή υποδοχή από τις τοπικές αρχές, πολίτες, Συλλόγους και φορείς της πόλης, είχε στην Ιεράπετρα το πλοίο της Κουβετιανής κυβέρνησης που κάνει το “ταξίδι της Ελπίδας” (journey of hope), μεταφέροντας παιδιά που πάσχουν από ασθένειες όπως το σύνδρομο Ντάουν (Down), από αυτισμό κι από άλλες νοητικές ασθένειες.

Πρόκειται για μια ανθρωπιστική αποστολή που τελεί υπό την αιγίδα του Εμίρη του κράτους του Κουβέιτ, Σεΐχη Sabah Al-Ahmed Al-jaber Al Sabah, η οποία έχει σκοπό να ενημερώσει τις κοινωνίες των πόλεων που επισκέπτεται, για την προσφορά, τις πρωτοβουλίες και τα επιτεύγματα του κράτους του Κουβέιτ στην αντιμετώπιση και φροντίδα των παιδιών που πάσχουν από ασθένειες όπως το σύνδρομο Ντάουν (Down), από αυτισμό κι από άλλες νοητικές ασθένειες.

Τους επιβάτες και την αποστολή του πλοίου υποδέχθηκαν ο Δήμαρχος κ. Σήφης Αναστασάκης, η Αντιπεριφερειάρχης κα Πελαγία Πετράκη, ο εκλεγμένος Δήμαρχος κ. Θεοδόσης Καλαντζάκης, Περιφερειακοί και Δημοτικοί Σύμβουλοι αλλά και τα παιδιά από τη στέγη ατόμων με νοητική υστέρηση της Ιεράπετρας και εκπρόσωποι φορέων, με κρητικά δώρα, κεράσματα και ευχές για καλή διαμονή στη νύφη του Λιβυκού. Την κυβέρνηση του Κουβέιτ καλωσόρισε ο Διπλωματικός Ακόλουθος της Πρεσβείας του Κουβέιτ στην Αθήνα κ. Μεσαρί Αλ Μεζιέντ.

«Θέλουμε να ευχαριστήσουμε την κυβέρνηση και τον Εμίρη του κράτους του Κουβέιτ, που τελεί υπό την αιγίδα του η συγκεκριμένη ανθρωπιστική αποστολή, για την επιλογή της Ιεράπετρας ως βασικό σταθμό στο μεγάλο ταξίδι της Ελπίδας. Είναι μια σημαντική ανθρωπιστική αποστολή. Ο Δήμος Ιεράπετρας συμμετέχει στην υποδοχή και θέλουμε να καλωσορίσουμε τους επισκέπτες μας στον τόπο μας. Να ευχηθούμε να έχουν μια καλή διαμονή και να γνωρίσουν από κοντά τις ομορφιές του τόπου μας και την τοπική μας παράδοση. Ως Δήμος και ως Τοπική Κοινωνία θέλουμε να συγχαρούμε τους διοργανωτές για αυτή την  ανθρωπιστική πρωτοβουλία που αναδεικνύει τη σημασία της κοινωνικής πολιτικής στις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες», τόνισε ο κ. Αναστασάκης, αναφερόμενος στη συνέχεια στην ιστορία και τη σημασία της περιοχής.

Να σημειωθεί πως η αποστολή θα παραμείνει επί τριήμερο στην περιοχή της Ιεράπετρας και θα έχει την ευκαιρία να φιλοξενηθεί και να γνωρίσει από κοντά τις ομορφιές, τα ήθη και τις παραδόσεις της Ιεράπετρας.

 

Από το Γραφείο Τύπου
Δήμου Ιεράπετρας

 

JOURNEY-OF-HOPE-IERAPETRA5

[separator top=”20″ style=”shadow”]

[separator top=”20″ style=”shadow”]

Παράρτημα πληροφοριών και υπερσυνδέσεων

[checklist icon=”arrow” iconcolor=”” circle=”yes”]

[/checklist]

[separator top=”30″ style=”shadow”]

Πληροφορίες σύνταξης – ανάρτησης

[xyz-ihs snippet=”Adminsignature”]