Στο μουσείο Ιεράπετρας ο Δήμαρχος και η Προϊσταμένη της ΚΔ Εφορίας Αρχαιοτήτων

Στις τελευταίες μέρες σε φορείς του Δημοσίου, και στον Δήμο Ιεράπετρας, έχουν παρατηρηθεί επιθέσεις ηλεκτρονικού ψαρέματος (Phising Attacks).
Ο Δήμαρχος Ιεράπετρας κ. Εμμανουήλ Φραγκούλης σας προσκαλεί
Ο Δήμος Ιεράπετρας ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου,  δέκα τεσσάρων (14) ατόμων,

ΘΕΜΑ:  «Πρόσκληση σε Δ.Σ.» Σας προσκαλούμε, σε  τακτική συνεδρίαση, την 25η  Ιουλίου 2024,  ημέρα Πέμπτη και ώρα 12:30 στη μικρή αίθουσα Μελίνα Μερκούρη, 1Ος όροφος, επί της οδού Δημοκρατίας 31  με θέματα:                                                 

ΘΕΜΑ: Πρόσκληση σε τακτική συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής. Σας προσκαλούμε στις 23/07/2024, ημέρα Τρίτη και ώρα 13:00 σε τακτική συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής Δήμου Ιεράπετραςπου θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Κατάστημα Δημοκρατίας 31 (Γραφείου Δημάρχου) στον 3ο όροφο για τη συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα: 1 Διαγραφή τελών άρδευσης, λόγω λανθασμένων χρεώσεων της υπηρεσίας.(Εισηγητής: […]

Στο μουσείο Ιεράπετρας ο Δήμαρχος και η Προϊσταμένη της ΚΔ Εφορίας Αρχαιοτήτων


dimos-photomark-only-logo
ΔΗΜΟΣ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
Ταχ.Δ/νση : Πλ.Κανουπάκη
Ταχ.κώδικας: 72200 Ιεράπετρα
Tηλέφωνο: 28423-40300
FAX: 28420-23999
e-mail: press@ierapetra.gov.gr

[separator top=”10″ style=”dotted”]

Ιεράπετρα 07.10.2014

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Στο μουσείο Ιεράπετρας ο Δήμαρχος και η Προϊσταμένη της ΚΔ Εφορίας Αρχαιοτήτων

[dropcap]Τ[/dropcap]ο μουσείο Ιεράπετρας επισκέφτηκε ο δήμαρχος, κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης, ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών, κ. Μάνος Λουτσέτης και η  Προϊσταμένη της ΚΔ΄Εφορίας Αρχαιοτήτων, κα.Χρύσα Σοφιανού προκειμένου να πραγματοποιήσουν αυτοψία και να δουν από κοντά την κατάσταση του μουσείου.

Η κατάσταση του κτιρίου, οι ανάγκες συντήρησης, οι απαιτούμενες παρεμβάσεις και ενέργειες ήταν κάποια από τα θέματα που τέθηκαν στο επίκεντρο της ενημερωτικής επίσκεψης που πραγματοποιήθηκε.

Όπως τόνισε ο δήμαρχος, κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης «στόχος του δήμου είναι να συντηρήσει και να αναδείξει το αρχαιολογικό μουσείο της Ιεράπετρας. Τα προβλήματα που αντιμετωπίζει σήμερα είναι πολλαπλά και απαιτούν σχεδιασμό και οργανωμένες παρεμβάσεις που πρέπει να γίνουν σε συνεργασία πάντα με την Εφορία Αρχαιοτήτων. Η κατάσταση του κτιρίου αλλά και η εξωτερική του εικόνα  είναι δύο σημαντικά ζητήματα που απαιτούν άμεσες ενέργειες και συντονισμένες κινήσεις, τα οποία μας απασχολούν.  Ήδη με μέριμνα της Αρχαιολογικής Υπηρεσίας έγινε μόνωση του κτιρίου, χρειάζονται όμως και κάποιες άλλες εργασίες που σήμερα καταγράψαμε. Εμείς από τη μεριά μας θα είμαστε στη διάθεση της υπηρεσίας, προκειμένου να εργαστούμε από κοινού, για να πετύχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.  Η αρχαιολογική υπηρεσία παράλληλα  από την πλευρά της θα προχωρήσει σε εκπόνηση μελέτης, προκειμένου να  καταδειχθούν επ’ ακριβώς οι ανάγκες, ώστε να προχωρήσουμε στην συντήρηση και ανάδειξη του ιστορικού αυτού κτιρίου που κοσμεί το κέντρο της πόλης μας  και συγκεντρώνει τα βλέμματα δεκάδων τουριστών καθημερινά»

Γραφείο Τύπου

 [separator top=”20″ style=”shadow”]

Παράρτημα πληροφοριών και υπερσυνδέσεων

[checklist icon=”arrow” iconcolor=”” circle=”yes”]

[/checklist]

[separator top=”30″ style=”shadow”]

Πληροφορίες σύνταξης – ανάρτησης

[xyz-ihs snippet=”Adminsignature”]