Απαραίτητη η συνεργασία μεταξύ Δήμου και Λιμεναρχείου για την αντιμετώπιση των προβλημάτων

Στις τελευταίες μέρες σε φορείς του Δημοσίου, και στον Δήμο Ιεράπετρας, έχουν παρατηρηθεί επιθέσεις ηλεκτρονικού ψαρέματος (Phising Attacks).
Σας προσκαλούμε στις 15/04/2024, ημέρα Δευτέρα και ώρα 13:00 σε τακτική συνεδρίαση της
Το ΚΑΠΗ Δήμου Ιεράπετρας διοργανώνει διήμερη εκδρομή στην περιοχή του Ρεθύμνου στις 21-4-2024.

ΘΕΜΑ: Πρόσκληση σε  συνεδρίαση  Σας προσκαλούμε στις 15/04/2024, ημέρα Δευτέρακαι ώρα 14:00 σε τακτική συνεδρίαση της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης  Δήμου Ιεράπετρας που θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Κατάστημα Δημοκρατίας 31 στην  αίθουσα συνεδριάσεων στον 1ο όροφο για τη συζήτηση και λήψη αποφάσεων  στα παρακάτω θέματα:      Εσωτ. διανομή:         1. Γραφείο κ. Δημάρχου 2. […]

Εκπόνηση Μελέτης (Τ.Χ.Σ)
Ο Δήμος Ιεράπετρας ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου,

Απαραίτητη η συνεργασία μεταξύ Δήμου και Λιμεναρχείου για την αντιμετώπιση των προβλημάτων


dimos-photomark-only-logo
ΔΗΜΟΣ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
Ταχ.Δ/νση : Πλ.Κανουπάκη
Ταχ.κώδικας: 72200 Ιεράπετρα
Tηλέφωνο: 28423-40300
FAX: 28420-23999
e-mail: press@ierapetra.gov.gr

[separator top=”10″ style=”dotted”]

Ιεράπετρα 07.10.2014

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Απαραίτητη η συνεργασία μεταξύ Δήμου και  Λιμεναρχείου για την αντιμετώπιση των προβλημάτων

[dropcap]Τ[/dropcap]ον Λιμενάρχη Ιεράπετρας, Πλωτάρχη Λ.Σ, κ. Γιάννη Παπαδάκη υποδέχτηκε στο γραφείο του ο Δήμαρχος, κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης προκειμένου να συζητήσουν για θέματα που αφορούν τις υπηρεσίες τους. Το αλιευτικό καταφύγιο της Ιεράπετρας και οι διαδικασίες για την υλοποίηση των αναγκαίων παρεμβάσεων  ήταν ένα από τα θέματα που  συζητήθηκαν εκτενώς, ενώ  παράλληλα συζητήθηκε και η κατάσταση των άλλων αλιευτικών καταφυγίων του δήμου, όπως για παράδειγμα του Μακρύ Γιαλού και της Γρα Λυγιάς., καθώς επίσης και οι ανάγκες της Υπηρεσίας του Λιμεναρχείου στην Ιεράπετρα.

Αναλυτικότερα, όπως τόνισε ο Δήμαρχος «το Λιμεναρχείο Ιεράπετρας επιτελεί καθημερινά ένα σημαντικό έργο και καλύπτει ένα ευρύ φάσμα δραστηριοτήτων γι’ αυτό και είναι επιτακτική η ανάγκη ύπαρξης και στελέχωσής του. Όσον αφορά το ζήτημα της προστασίας του αλιευτικού καταφυγίου κρίνεται σημαντικό και απασχολεί ιδιαίτερα την υπηρεσία του δήμου. Στόχος μας είναι να δώσουμε άμεσα λύσεις, για να προχωρήσει το σημαντικό αυτό έργο που έχει ανάγκη η Ιεράπετρα. Οι ανάγκες του αλιευτικού καταφυγίου είναι πολλές. Έχει εξασφαλιστεί ένα ποσό από το παρελθόν που είναι διαθέσιμο, χρειάζεται όμως να βρεθούν επιπλέον χρήματα. Πρώτιστος στόχος μας είναι η θωράκισή του, έργο που στο παρελθόν δημοπρατήθηκε αλλά δεν υλοποιήθηκε. Θα προσπαθήσουμε να αντιμετωπίσουμε τις όποιες δυσκολίες υπάρχουν και ευελπιστούμε ότι σύντομα θα καταφέρουμε να φτάσουμε στην υλοποίηση. Παράλληλα, όσον αφορά τα άλλα αλιευτικά καταφύγια στόχος μας είναι να καταγράψουμε και να αντιμετωπίσουμε τα υπάρχοντα προβλήματα, για να προβούμε άμεσα στη λύση τους».

Τέλος, όπως επεσήμανε «με την καλή συνεργασία μεταξύ του δήμου και του Λιμεναρχείου μπορούν να αντιμετωπίζονται άμεσα τα όποια προβλήματα προκύπτουν »

Γραφείο Τύπου

 [separator top=”20″ style=”shadow”]

Παράρτημα πληροφοριών και υπερσυνδέσεων

[checklist icon=”arrow” iconcolor=”” circle=”yes”]

[/checklist]

[separator top=”30″ style=”shadow”]

Πληροφορίες σύνταξης – ανάρτησης

[xyz-ihs snippet=”Adminsignature”]