Ορισμός Αντιδημάρχου Ύδρευσης, Άρδευσης, Αποχέτευσης στον Δήμο Ιεράπετρας

Στις τελευταίες μέρες σε φορείς του Δημοσίου, και στον Δήμο Ιεράπετρας, έχουν παρατηρηθεί επιθέσεις ηλεκτρονικού ψαρέματος (Phising Attacks).
Ο Δήμος Ιεράπετρας με χαρά σας ενημερώνει ότι οι ηλεκτρονικές αιτήσεις για εγγραφές και οι επανεγγραφές στους Παιδικούς και Βρεφονηπιακούς Σταθμούς
Από το Γραφείο  Προαγωγής της Δημόσιας Υγείας, Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης,
Το τουρνουά 3x3 Βasketball «Cretan Series» by choco BIG, ανοίγει αυλαία στην Ιεράπετρα με γκεστ σταρ τον Σοφοκλή Σχορτσανίτη
Για παιδιά ηλικίας 5-12 στο χώρο της βιβλιοθήκης ''ΜΑΡΙΑ ΛΙΟΥΔΑΚΗ''.
Ο Δήμος Ιεράπετρας ενημερώνει ότι από την Περιφερειακή Ενότητα Λασιθίου  πραγματοποιούνται εργασίες καθαρισμού

Ορισμός Αντιδημάρχου Ύδρευσης, Άρδευσης, Αποχέτευσης στον Δήμο Ιεράπετρας

Ιεράπετρα 03.10.2018

 

Δελτίο Τύπου

Ορισμός  Αντιδημάρχου Ύδρευσης, Άρδευσης, Αποχέτευσης στον Δήμο Ιεράπετρας

[dropcap]Ο[/dropcap] Δήμαρχος Ιεράπετρας κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης με απόφασή του ορίζει τον Δημοτικό Σύμβουλο κ. Πέτρο Μαστοράκη αντιδήμαρχο Ύδρευσης, Άρδευσης, Αποχέτευσης στον Δήμο Ιεράπετρας.

Επιπλέον, ο κ. Μαστοράκης αναλαμβάνει πρόεδρος της Επιτροπής Αγροτικών Θεμάτων του Δήμου Ιεράπετρας καθώς ασκώντας επί πολλά χρόνια το επάγγελμα του γεωπόνου  παρακολουθεί από κοντά τις εξελίξεις στον αγροτικό τομέα και γνωρίζει τις ανάγκες και τα προβλήματα των καλλιεργητών.

Ο κ. Καλαντζάκης αφού ευχαρίστησε τον κ. Μάνο Λουτσέτη για το έργο και τη σημαντική συνεισφορά του στον τομέα της Ύδρευσης, Άρδευσης και Αποχέτευσης του Δήμου Ιεράπετρας συνεχάρη τον κ. Μαστοράκη και δήλωσε:

antidhmarxos mastorakis

«Επιδιώκοντας τη διατήρηση γόνιμων συνθηκών που εξασφαλίζουν την παραγωγή έργου ορίζω τον κ. Πέτρο Μαστοράκη ως Αντιδήμαρχο Ύδρευσης, Άρδευσης Αποχέτευσης του Δήμου Ιεράπετρας.

Ο κ. Μαστοράκης από τη θέση του ως Δημοτικός Σύμβουλος στηρίζει αδιαλείπτως την προσπάθειά της παρούσας Δημοτικής Αρχής στην προάσπιση των συμφερόντων του Δήμου Ιεράπετρας.

Όπως πράττω με κάθε αντιδήμαρχο, θα στηρίξω εμπράκτως τον κ. Μαστοράκη στο έργο που αναλαμβάνει αυτή τη χρονική στιγμή σε αυτή την τόσο νευραλγική θέση για τον Δήμο Ιεράπετρας, ώστε να συνεχιστεί και να επιταχυνθεί η υλοποίηση του προγραμματισμού μας.

Εύχομαι στον κ. Μαστοράκη καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα.»

Γραφείο Τύπου
Δήμου Ιεράπετρας