Τη Δευτέρα το βράδυ η επετειακή εκδήλωση του δήμου Ιεράπετρας για την 28η Οκτωβρίου

Στις τελευταίες μέρες σε φορείς του Δημοσίου, και στον Δήμο Ιεράπετρας, έχουν παρατηρηθεί επιθέσεις ηλεκτρονικού ψαρέματος (Phising Attacks).

ΣΑΒΒΑΤΟ 13 ΙΟΥΛΙΟΥ ΕΠΙΣΚΟΠΗ Παραδοσιακοί χοροί και μουσική  ΚΡΗΤΗ  – ΠΟΝΤΟΣ   ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ  ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ Με τη χορευτική ομάδα  της  ΛΕΣΧΗΣ ΠΟΝΤΙΩΝ ΚΑΒΑΛΑΣ με χοροδιδάσκαλο τη  Ματίνα Τσουφίδου και τη   σχολή παραδοσιακών χορών του  Δημήτρη Καπαράκη  με το  συγκρότημα  του Γιάννη Λεμονάκη. Συνδιοργάνωση: Περιφέρεια Κρήτης – Δήμος Ιεράπετρας Πλατεία Επισκοπής – Είσοδος ελεύθερη Έναρξη: 21:00 μ.μ ΓΡΑ […]

Στα πλαίσια του Χρηματοδοτικού Προγράμματος «ΔΡΑΣΕΙΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟΥ ΙΣΟΖΥΓΙΟΥ» του Πράσινου Ταμείου υπογράφτηκε στις 27/1/2023
Το ΚΔΑΠ ΑΜΕΑ Ιεράπετρας προσκαλεί όλους  μας  να  «Λερωθούμε» παίζοντας,
Σας ενημερώνουμε ότι η  εκδήλωση με τη χορευτική ομάδα  της  Λέσχης  Ποντίων Καβάλας με χοροδιδάσκαλο τη 
Λόγω βλάβης, δεν έγινε ζωντανή μετάδοση σε όλη την διάρκεια του Δημοτικού στις 10/07/2024.

Τη Δευτέρα το βράδυ η επετειακή εκδήλωση του δήμου Ιεράπετρας για την 28η Οκτωβρίου


dimos-photomark-only-logo
ΔΗΜΟΣ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
Ταχ.Δ/νση : Πλ.Κανουπάκη
Ταχ.κώδικας: 72200 Ιεράπετρα
Tηλέφωνο: 28423-40300
FAX: 28420-23999
e-mail: press@ierapetra.gov.gr

[separator top=”10″ style=”dotted”]

Ιεράπετρα 24.10.2014

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Τη Δευτέρα το βράδυ η επετειακή εκδήλωση του δήμου Ιεράπετρας για την 28η Οκτωβρίου

[dropcap]Τ[/dropcap]ο απόγευμα της Δευτέρας 27 Οκτωβρίου στις 19:00 στην αίθουσα Μελίνα Μερκούρη  θα πραγματοποιηθεί η επετειακή εκδήλωση του δήμου Ιεράπετρας για τον εορτασμό της 28ης Οκτωβρίου.

Η εκδήλωση περιλαμβάνει ομιλία, παρουσίαση της μελέτης για την ιστορική και τουριστική ανάδειξη των κατοχικών οχυρώσεων της Ιεράπετρας και επετειακό μουσικό πρόγραμμα. Η ομιλία  με θέμα « Οχυρά Κρήτη 1941 – 1945. Η στρατιωτική θέση του Γερμανο-Ιταλικού κατοχικού στρατοπέδου της Ιεράπετρας» και η παρουσίαση της μελέτης θα γίνει από τον κ. Μ. Σπυριδάκη, ψηφιακό χαρτογράφο και περιβαλλοντολόγο και από τους κύριους Λ.Φοινίτση, μηχανικό – ερευνητή για θύματα πολέμου και Β. Λεονταράκη, μηχανικό.

Μετά το πέρας της ομιλίας και της παρουσίασης θα ακολουθήσει επετειακό μουσικό πρόγραμμα από τη χορωδία ιεροψαλτών, καθώς επίσης και  από τους καλλιτέχνες Τζένη Φραγκούλη (φωνή), Στέλλα Μαστοράκη (πιάνο), Λένα Φραγκούλη (φωνή) και Μανώλη Μαστοράκη (φωνή).

Η εκδήλωση διοργανώνεται από το δήμο Ιεράπετρας και την ΚΟΙΝΩ.ΠΟΛΙΤΙ.Α στο πλαίσιο  εορτασμού της εθνικής επετείου της 28ης Οκτωβρίου. Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.

oxi-1-670 oxi-2-670

 

Γραφείο Τύπου

 [separator top=”20″ style=”shadow”]

Παράρτημα πληροφοριών και υπερσυνδέσεων

[checklist icon=”arrow” iconcolor=”” circle=”yes”]

[/checklist]

[separator top=”30″ style=”shadow”]

Πληροφορίες σύνταξης – ανάρτησης

[xyz-ihs snippet=”Adminsignature”]