Κατασκευή και αναβάθμιση Παιδικών Χαρών στον Δήμο Ιεράπετρας

Στις τελευταίες μέρες σε φορείς του Δημοσίου, και στον Δήμο Ιεράπετρας, έχουν παρατηρηθεί επιθέσεις ηλεκτρονικού ψαρέματος (Phising Attacks).
Ο Δήμος Ιεράπετρας με χαρά σας ενημερώνει ότι οι ηλεκτρονικές αιτήσεις για εγγραφές και οι επανεγγραφές στους Παιδικούς και Βρεφονηπιακούς Σταθμούς
Από το Γραφείο  Προαγωγής της Δημόσιας Υγείας, Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης,
Το τουρνουά 3x3 Βasketball «Cretan Series» by choco BIG, ανοίγει αυλαία στην Ιεράπετρα με γκεστ σταρ τον Σοφοκλή Σχορτσανίτη
Για παιδιά ηλικίας 5-12 στο χώρο της βιβλιοθήκης ''ΜΑΡΙΑ ΛΙΟΥΔΑΚΗ''.
Ο Δήμος Ιεράπετρας ενημερώνει ότι από την Περιφερειακή Ενότητα Λασιθίου  πραγματοποιούνται εργασίες καθαρισμού

Κατασκευή και αναβάθμιση Παιδικών Χαρών στον Δήμο Ιεράπετρας

Ιεράπετρα 05.10.2018

Δελτίο Τύπου

Κατασκευή και αναβάθμιση Παιδικών Χαρών στον Δήμο Ιεράπετρας

[dropcap]Ε[/dropcap]γκρίθηκε η χρηματοδότηση, στην πρόταση του Δήμου Ιεράπετρας στο πρόγραμμα «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ» για την αναβάθμιση παιδικών χαρών, ύψους 205.000€.

Το έργο περιλαμβάνει την προμήθεια και τοποθέτηση οργάνων και ελαστικών δαπέδων ασφαλείας για την βελτίωση υφιστάμενων δημοτικών παιδικών χαρών και την κατασκευή νέων.

Όπως δήλωσε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης:

«Έχουμε δώσει ιδιαίτερη βαρύτητα στην ουσιαστική αναβάθμιση των παιδικών χαρών του Δήμου Ιεράπετρας.

8-paidikes-xares

Έχουμε ήδη χρηματοδοτήσει την πιστοποίηση και την αναβάθμιση τριών παιδικών χαρών και εμμένοντας στον αρχικό μας στόχο για συνολική αλλαγή της εικόνας, της ασφάλειας και της λειτουργικότητας όλων των παιδικών χαρών του Δήμου διεκδικήσαμε και εξασφαλίσαμε αυτή τη νέα χρηματοδότηση.

Η συγκεκριμένη χρηματοδότηση είναι η έκτη κατά σειρά που εξασφαλίζουμε από το υπουργείο εσωτερικών για έργα στον Δήμο Ιεράπετρας, μετά από μεγάλη καθημερινή προσπάθεια για την ωρίμανση των μελετών, με το συνολικό ποσό των χρηματοδοτήσεων να ξεπερνάει το 1.000.000€.

Συνεχίζουμε με την ίδια προσήλωση στο στόχο μας ενδιαφερόμενοι για την ασφάλεια, την ψυχαγωγία και την κοινωνικοποίηση των παιδιών του Δήμου Ιεράπετρας

Γραφείο Τύπου
Δήμου Ιεράπετρας