Μήνυμα Δημάρχου Ιεράπετρας για το Πάσχα

Στις τελευταίες μέρες σε φορείς του Δημοσίου, και στον Δήμο Ιεράπετρας, έχουν παρατηρηθεί επιθέσεις ηλεκτρονικού ψαρέματος (Phising Attacks).
Ο Δήμαρχος Ιεράπετρας κ. Εμμανουήλ Φραγκούλης σας προσκαλεί
Ο Δήμος Ιεράπετρας ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου,  δέκα τεσσάρων (14) ατόμων,

ΘΕΜΑ:  «Πρόσκληση σε Δ.Σ.» Σας προσκαλούμε, σε  τακτική συνεδρίαση, την 25η  Ιουλίου 2024,  ημέρα Πέμπτη και ώρα 12:30 στη μικρή αίθουσα Μελίνα Μερκούρη, 1Ος όροφος, επί της οδού Δημοκρατίας 31  με θέματα:                                                 

ΘΕΜΑ: Πρόσκληση σε τακτική συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής. Σας προσκαλούμε στις 23/07/2024, ημέρα Τρίτη και ώρα 13:00 σε τακτική συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής Δήμου Ιεράπετραςπου θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Κατάστημα Δημοκρατίας 31 (Γραφείου Δημάρχου) στον 3ο όροφο για τη συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα: 1 Διαγραφή τελών άρδευσης, λόγω λανθασμένων χρεώσεων της υπηρεσίας.(Εισηγητής: […]

Μήνυμα Δημάρχου Ιεράπετρας για το Πάσχα

dimos-photomark-only-logoΔΗΜΟΣ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
Ταχ.Δ/νση : Πλ.Κανουπάκη
Ταχ.κώδικας: 72200 Ιεράπετρα
Tηλέφωνο: 28423-40300
FAX: 28420-23999
e-mail: press@ierapetra.gov.gr

[separator top=”10″ style=”dotted”]

Ιεράπετρα 08.04.2015

ΜΗΝΥΜΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΣΧΑ

[dropcap]Α[/dropcap]γαπητοί Συμπολίτες και Συμπολίτισσες

Το ελπιδοφόρο μήνυμα της Ανάστασης του Θεανθρώπου ας μας δώσει και φέτος  δύναμη και αισιοδοξία, για να υπερβούμε και να αντιμετωπίσουμε τις προκλήσεις  και τις δυσκολίες των καιρών.

Η κορύφωση του θείου δράματος με τους βαθύτερους συμβολισμούς και τα ουσιώδη μηνύματα, ας αποτελέσει για όλους μας την αφορμή για να συνειδητοποιήσουμε το μεγαλείο και τη σημασία της θυσίας που έσωσε τον άνθρωπο, διώχνοντας μακριά το κακό.

Με το ανέσπερο φως να φωτίζει τις καρδιές  και τα βήματα όλων μας, φέρνοντάς μας ελπίδα και αισιοδοξία, και με οδηγό μας την πίστη και την αγάπη,  εύχομαι ολόψυχα σε όλους Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα!

 [xyz-ihs snippet=”Dimarxos-Theodosios”]

[separator top=”20″ style=”shadow”]

Παράρτημα πληροφοριών και υπερσυνδέσεων

[checklist icon=”arrow” iconcolor=”” circle=”yes”]

[/checklist]

[separator top=”30″ style=”shadow”]

Πληροφορίες σύνταξης – ανάρτησης

[xyz-ihs snippet=”Adminsignature”]