Αποτελέσματα Αναζήτησης:

6 Μαΐου, 2015

Ανέλαβαν καθήκοντα οι υδρονομείς στο δήμο Ιεράπετρας

«... Ένημερωτική συνάντηση με αφορμή την ανάληψη των καθηκόντων των υδρονομέων για την αρδευτική περίοδο 2015 πραγματοποιήθηκε στο δήμο Ιεράπετρας παρουσία του Δημάρχου Ιεράπετρας, κ. Θεοδοσίου Καλαντζάκη..»

Βραδιά αστροπαρατήρησης στη Δημοτική Ενότητα Μακρύ Γιαλού

«... η Δημοτική Ενότητα Μακρύ Γιαλού, η Ελληνική Μαθηματική Εταιρεία Λασιθίου και το Γενικό Λύκειο Μακρύ Γιαλού διοργανώνουν μία εκπαιδευτική βραδιά αστροπαρατήρησης την Παρασκευή 8 Μαϊου 2015 στον Μακρύ Γιαλό..»

Πιθανά προβλήματα στην αποκομιδή των απορριμμάτων

«... λόγω των συνεχόμενων βλαβών που έχουν προκληθεί σε απορριμματοφόρα της υπηρεσίας πιθανόν προκύψουν δυσλειτουργίες στην αποκομιδή των απορριμμάτων μέχρι την αποκατάσταση των απορριμματοφόρων στο τέλος της εβδομάδας..»

Εκμίσθωση του δημοτικού ακινήτου (εξοχικού κέντρου Δρυγιές) στην Τ.Κ Ανατολής

Ο Δήμαρχος Ιεράπετρας προκηρύσσει Δημόσια ανοικτή πλειοδοτική προφορική δημοπρασία ενώπιον της αρμόδιας προς τούτο Επιτροπής, για την εκμίσθωση του δημοτικού ακινήτου (εξοχικού κέντρου) στη θέση Δρυγιές της Τ.Κ Ανατολής.

Ημερίδα : Οικονομικά κίνητρα και προβλεπόμενα προγράμματα για τη στήριξη της επιχειρηματικότητας. Προγράμματα απασχόλησης για Ευπαθείς Κοινωνικές Ομάδες

Τετάρτη 6 Μαΐου 2015 στον Άγιο Νικόλαο «Οικονομικά κίνητρα και προβλεπόμενα προγράμματα για τη στήριξη της επιχειρηματικότητας. Προγράμματα απασχόλησης για Ευπαθείς Κοινωνικές Ομάδες »

Πρόσκληση επιχειρηματιών για χορήγηση αδειών κοινοχρήστου χώρου

«...πρέπει να προσέλθουν άμεσα οι χρήστες κοινοχρήστων χώρων από οποιαδήποτε αιτία κατάληψης, στα γραφεία του Τμήματος Εσόδων της Οικονομικής Υπηρεσίας του Δήμου, προκειμένου να εφοδιαστούν με σχετική άδεια...»

Μηνύματα αλληλεγγύης και αλληλοϋποστήριξης από τον 3ο Γύρο Ιεράπετρας και τους μαθητές του 2ου Λυκείου

Με το σύνθημα «τρέχουμε και συντρέχουμε» οι μαθητές του 2ου Λυκείου Ιεράπετρας διοργάνωσαν για τρίτη συνεχή χρονιά τον Γύρο Ιεράπετρας, υποστηρίζοντας παράλληλα το Κοινωνικό Παντοπωλείο της πόλης.

Ανησυχία για την κατάσταση του Νοσοκομείου Ιεράπετρας – Ανάγκη για πιέσεις και άμεσες ενέργειες

Επίσκεψη στο Γενικό Νοσοκομείο – Κέντρο Υγείας Ιεράπετρας πραγματοποίησε ο δήμαρχος Ιεράπετρας, κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης, συνοδευόμενος από τον Πρόεδρο της Δημοτικής Επιτροπής Υγείας, κ. Αντώνη Πετρά

Συνεδρίαση της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στις 07.05.2015

Πρόσκληση για συνεδρίαση της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Ιεράπετρας στις 07 Μαΐου 2015 Πέμπτη και ώρα 13.30 μ.μ . Πίνακας έξι (06) θεμάτων της ημερήσιας διάταξης.