Αποτελέσματα Αναζήτησης:

25 Νοεμβρίου, 2014

Σύσκεψη στο Δήμο Ιεράπετρας για το σχέδιο διάσωσης των μεταναστών

«...Σύσκεψη πραγματοποιήθηκε το πρωί της Τρίτης στο δήμο Ιεράπετρας με αφορμή το θέμα που προέκυψε με ακυβέρνητο πλοίο που εντοπίστηκε ανοικτά του Γούδουρα να μεταφέρει εκατοντάδες μετανάστες......»

ΚΟΙΝΩ.ΠΟΛΙΤΙ.Α. : Προσφορές για «Εξοπλισμό θέρμανσης καυστήρων και υδραυλικών»

Η ΚΟΙΝΩ.ΠΟΛΙΤΙ.Α. Ιεράπετρας προτίθεται να προμηθευτεί «Εξοπλισμό θέρμανσης καυστήρων και υδραυλικών» για τους Παιδικούς Βρεφονηπιακούς Σταθμούς, προϋπολογισθείσας συνολικής δαπάνης 4.603,89€. Προσφορές μέχρι 01 Δεκεμβρίου 2014

Κατεπείγουσα συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ιεράπετρας στις 28.11.2014, Παρασκευή ώρα 18.00

Πρόσκληση για δημόσια κατεπείγουσα συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ιεράπετρας στις 28 Νοεμβρίου 2014, ημέρα Παρασκευή και ώρα 18.00. (υποβολή προτάσεων στο Πρόγραμμα «Αγροτική Ανάπτυξη της Ελλάδας 2007-2013»)

Διαγωνισμός : Προμήθεια αντλητικών συγκροτημάτων και προμήθεια αντλιών εγκαταστάσεων Υδρευσης – Αποχέτευσης

Ο Δήμαρχος Ιεράπετρας προκηρύσσει ανοικτό διαγωνισμό για την ανάδειξη αναδόχου του έργου: Προμήθεια αντλητικών συγκροτημάτων και προμήθεια αντλιών εγκαταστάσεων Υδρευσης - Αποχέτευσης. Προϋπολογισμός 73.431,00€

Διαγωνισμός : Προμήθεια φορτηγού αυτοκινήτου 4Χ4

Ο Δήμαρχος Ιεράπετρας προκηρύσσει πρόχειρο διαγωνισμό με σφραγισμένες προσφορές της προμήθειας με τίτλο: «Προμήθεια φορτηγού αυτοκινήτου 4Χ4», προϋπολογισθείσας δαπάνης € 27.000,00. Η δημοπρασία θα διενεργηθεί στις 5-12-2014

Συνεδρίαση Δ.Σ του Ν.Π.Δ.Δ «ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ» Ιεράπετρας στις 27.11.2014

Πρόσκληση για τακτική συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Ν.Π.Δ.Δ «Περιβάλλον Ιεράπετρας» 27 Νοεμβρίου 2014 ημέρα Πέμπτη και ώρα 16:00. Πίνακας με τα τέσσερα θέματα προς συζήτηση.

Στόχος, η ευαισθητοποίηση σε θέματα ανακύκλωσης (τσάντες ανακύκλωσης)

«...Στo πλαίσιο της προσπάθειας για ευαισθητοποίηση των πολιτών σε θέματα ανακύκλωσης, η Υπηρεσία Καθαριότητας προχώρησε σε προμήθεια για τσάντες ανακύκλωσης οικιακών απορριμμάτων.....»

Επίσκεψη στην Ιεράπετρα για να συζητηθούν τα αιτήματα της εκπαιδευτικής κοινότητας ζητά ο δήμαρχος

«...ο δήμαρχος, κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης απηύθυνε πρόσκληση προς τον Περιφερειακό Διευθυντή Εκπαίδευσης Κρήτης με την οποία τον καλεί να επισκεφτεί την Ιεράπετρα προκειμένου να συζητηθούν τα αιτήματα της εκπαιδευτικής κοινότητας.....»

Ευνοϊκή ρύθμιση βεβαιωμένων οφειλών – Μέχρι 01 Δεκεμβρίου η τελευταία διορία

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Μέχρι τη Δευτέρα 1 Δεκεμβρίου 2014 είναι η τελευταία διορία για ρυθμίσεις βεβαιωμένων ληξιπρόθεσμων οφειλών (η ρύθμιση απαλλάσσει τους οφειλέτες από σημαντικό μέρος των προσαυξήσεων)